Τελικός Champions League 2023: Οπαδοί της Σίτι έκαναν χαμό στο μαγαζί του Salt Bae και κέρδισαν μια αγκαλιά από φίλο της Ίντερ! (vids)

Θάνος Σαρρής
city_inter_fans_hug

bet365

Το Gazzetta μαζί με το Playstation βρίσκονται στην Πόλη και σας μεταφέρουν την εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της Σίτι στο μαγαζί του Salt Bae. Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Θάνος Σαρρής.

Σε ρυθμούς τελικού Champions League κινούνται άπαντες στην Κωνσταντινούπολη, με τους φίλους των Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ να μετρούν αντίστροφα για τη σέντρα του μεγάλο ραντεβού (22:00, 10/06).

Μέχρι τότε ωστόσο οι ποδοσφαιρόφιλοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν διάφορα αξιοθέατα της Πόλης, μεταξύ των οποίων και το περίφημο εστιατόριο του Salte Bae!

Ο λόγος για το φημισμένο «Nusr-Et», με Άγγλους και Ιταλούς οπαδούς να σχηματίζουν από νωρίς ουρές έξω από το εστιατόριο προκειμένου να δοκιμάσουν μερικές από τις εκλεκτές γεύσεις που φέρουν την υπογραφή του Τούρκου σεφ.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι βέβαια αποδείχθηκαν ιδιαίτερα... εκδηλωτικοί κατά την παρουσία τους στο μαγαζί και έκαναν χαμό με συνθήματα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα γηπέδου!

Το Gazzetta βρέθηκε μαζί με το Playstation στην Κωνσταντινούπολη και κατέγραψε μάλιστα και μια στιγμή ατόφιου ποδοσφαιρικού πολιτισμού μεταξύ των δυο οπαδικών παρατάξεων, όταν ένας ηλικιωμένος φίλος της Ίντερ «υποκλίθηκε» στους Άγγλους με μια ζεστή αγκαλιά προκαλώντας χαμόγελα σε ολόκληρο το μαγαζί.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα