Τελικός Champions League 2023: Το «τρολάρισμα» του Γκουαρδιόλα στον Αγουέρο για τον... Μέσι (vid)

Τελικός Champions League 2023: Το «τρολάρισμα» του Γκουαρδιόλα στον Αγουέρο για τον... Μέσι (vid)

Ο Γκουαρδιόλα και ο Κουν αγκαλιάζονται

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα διέκοψε «on-air» τον πρώην παίκτη του στη Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο και τον «τρόλαρε» για τη... μετακόμιση του Λιονέλ Μέσι στο Μαϊάμι.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, είναι ο... special guest του ESPN για τον μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα στους Πολίτες και την Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη (10/6, 22:00 - Cosmote Sport 1 - MEGA). Την ώρα που ο Κουν μιλούσε σε ζωντανή μετάδοση μέσα από το «Atatürk Olympic Stadium» τον διέκοψε ο τελευταίος του προπονητής στην Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός αγκάλιασε τον πρώην παίκτη του και τον «τρόλαρε» για τις τελευταίες εξελίξεις με τον κοινό τους... φίλο, Λιονέλ Μέσι, λέγοντας του: «Θα τους πάρεις όλους στο Μαϊάμι». O Αγουέρο μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση έχει μετακομίσει στην αμερικανική πολιτεία της Φλόριντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα