Μπαπέ: «Θέλω το Champions League και θα το κυνηγήσω με την Παρί»

Μπαπέ: «Θέλω το Champions League και θα το κυνηγήσω με την Παρί»

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ έστειλε μήνυμα παραμονής στην Παρί Σεν Ζερμέν, θέτοντας ως προτεραιότητα την κατάκτηση του Champions League με τον παριζιάνικο σύλλογο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποκλείστηκε πρόωρα από το Champions League για ακόμα μια φορά κι ο μεγάλος στόχος του Κιλιάν Μπαπέ έμεινε εκ νέου ανεκπλήρωτος.

Ο Γάλλος στράικερ έχει βάλει στο μάτι την κούπα με τα μεγάλα αυτιά, καθώς έχει κατακτήσει ήδη το Μουντιάλ και όλους τους τίτλους σε εθνικό επίπεδο. Το όνειρο ωστόσο αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι την επόμενη σεζόν, όταν και ο 23χρονος σούπερ σταρ θα διανύει πιθανότατα την τελευταία του χρονιά στο Παρίσι, κάτι που του δίνει έξτρα κίνητρο όπως φαίνεται για να σηκώσει το τρόπαιο με τους Παριζιάνους:

«Το επόμενο επίπεδο; Νομίζω να κατακτήσω το Champions League. Έχω ήδη παίξει σε τελικό, σε ημιτελικούς, σε προημιτελικούς και στους «16». Τα έχω κάνει όλα εκτός από το να το κερδίσω. Αυτό χρειάζομαι μόνο. Ελπίζω να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται. Πού; Στην Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαι Παριζιάνος και έχω συμβόλαιο. Συνεπώς, στην Παρί Σεν Ζερμέν», δήλωσε στη γαλλική τηλεόραση αναφορικά με τους επόμενους στόχους του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μπαπέ υπέγραψε νέο ηγεμονικό συμβόλαιο με ισχύ ως το 2025, τα γαλλικά ΜΜΕ όμως έχουν γράψει πως ο τρίτος χρόνος θα είναι προαιρετικός και ο τελευταίος λόγος θα ανήκει στον παίκτη μέσω οψιόν ανανέωσης. Επομένως το καλοκαίρι του 2024 θα είναι και πάλι «καυτό» στο μεταγραφικό σίριαλ της παραμονής του, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται πάντα στο κάδρο, ειδικά στην περίπτωση που ο Γάλλος αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει την οψιόν και να μείνει ελεύθερος.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα