Παρί Σεν Ζερμέν: Νεϊμάρ και Μέσι ζήτησαν συγγνώμη από τους ultras μετά την ήττα απ' την Μπάγερν

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Νεϊμάρ και Μέσι ζήτησαν συγγνώμη από τους ultras μετά την ήττα απ' την Μπάγερν

bet365

Οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, με επικεφαλής τα αστέρια της Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ ζήτησαν συγγνώμη από τους οπαδούς την Τρίτη (14/02) μετά την ήττα τους με 1-0 στο Champions League από την Μπάγερν Μονάχου.

Ακόμα μία βραδιά ολοκληρώθηκε άσχημα για την Παρί Σεν Ζερμέν που μετά την επανέναρξη των υποχρεώσεών της, μετρά περισσότερες ήττες από όσες μέτρησε καθ΄όλη τη διάρκεια του 2022! Οι πρωταθλητές Γαλλίας ηττήθηκαν με 0-1 από την Μπάγερν Μονάχου μέσα στο «Παρκ ντε Πρενς» και καλούνται τώρα να επικρατήσουν επί των Βαυαρών στην Allianz Arena αν θέλουν να προχωρήσουν στην Ευρώπη.

Οι παίκτες της PSG αναγνώρισαν την κακή τους εμφάνιση μετά το παιχνίδι και κινήθηκαν -με μπροστάρηδες τους Νεϊμάρ και Μέσι- προς τους ultras του συλλόγου για να ζητήσουν συγγνώμη και να τους ευχαριστήσουν για την υποστήριξή τους.

Οι υποστηρικτές της Παρί δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα παρά την κακή εμφάνιση της ομάδας και οι περισσότεροι τραγουδούσαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα παρά την έλλειψη ενέργειας από τους παίκτες τους.

Θυμίζουμε ότι αυτή η ενέργεια από τους παίκτες προς τους οπαδούς δεν γίνεται για πρώτη φορά φέτος, αφού ο Κιμπέμπε μίλησε στους οπαδούς της Παρί μετά την ήττα με 3-1 από την Μονακό το προηγούμενο Σάββατο. «Στο γήπεδο, κάναμε ανοησίες, το ξέρουμε, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σας ευχαριστώ που ήρθατε. Τώρα, μην μας εγκαταλείψετε, σας χρειαζόμαστε ακόμα. Θα επαναδραστηριοποιηθούμε στα αποδυτήρια, θα κάνουμε τα πράγματα σωστά και θα ξεκινήσουμε την Τρίτη», τους είπε σύμφωνα με δημοσίευμα του «GOAL».

Ο Γάλλος δεν κατάφερε να τηρήσει την υπόσχεσή του απέναντι στην Μπάγερν και η PSG θα ταξιδέψει πλέον στη Βαυαρία έχοντας να ανέβει μια μεγάλη ανηφόρα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα