European Super League: Εξετάζεται νέα μορφή με 50 ομάδες από 12 χώρες

Newsroom
European Super League: Εξετάζεται νέα μορφή με 50 ομάδες από 12 χώρες

bet365

Το νέο όραμα των δημιουργών της European Super League αποκαλύπτει η Equipe, σύμφωνα με την οποία οι υπεύθυνοι του εγχειρήματος επεξεργάζονται μια νέα μορφή που θα περιλαμβάνει 50 ομάδες από 12 χώρες.

Τι κι αν το νέο Champions League είναι έτοιμο να εγκαινιαστεί το 2024, τι κι αν η παραίτηση Ανιέλι άφησε τους Φλορεντίνο Πέρεθ και Τζοάν Λαπόρτα μόνους τους όσον αφορά το εγχείρημα της European Super League.

Το... όραμα του θεσμού είναι κάτι παραπάνω από ζωντανό. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκαλύψεις της γαλλικής Equipe, οι δημιουργοί του είναι έτοιμοι να προτείνουν μια νέα, πιο ανοιχτή μορφή της ESL, η οποία θα περιορίσει κατά κάποιο τρόπο το επιχείρημα των πολέμιών της περί κλειστής λίγκας, που δεν επιτρέπει στους συλλόγους να κερδίσουν στο χορτάρι τη συμμετοχή τους σε αυτή.

Το νέο αυτό φορμάτ που δείχνει να προτείνεται περιλαμβάνει 50 ομάδες από 12 διαφορετικές χώρες, ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ έχουν ήδη υπάρξει επαφές με τα συγκεκριμένα club που φαίνονται θετικά ως προς αυτό το ενδεχόμενο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα