Μπάγερ Λεβερκούζεν - Κλαμπ Μπριζ 0-0: Οι Γερμανοί... ξετύλιξαν το «δώρο» της Πόρτο και συνεχίζουν στο Europa League

Βασίλης Μπαλατσός
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Κλαμπ Μπριζ 0-0: Οι Γερμανοί... ξετύλιξαν το «δώρο» της Πόρτο και συνεχίζουν στο Europa League

bet365

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πήρε τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας (0-0) κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και σε συδυασμό με την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης από την Πόρτο θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της παρουσία στα «playoffs» για τους «16» του Europa League. Πρωτιά για τους Δράκους, εκτός Ευρώπης οι Ροχιμπλάνκος.

To ευρωπαϊκό ταξίδι της Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζεται! Οι Ασπιρίνες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία με τη Κλαμπ Μπριζ στη Γερμανία (0-0) και χάρη στην ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης από την Πόρτο πήραν το εισιτήριο για τα «playoffs» για τους «16» του Europa League, καθώς στην ισοβαθμία άφησαν εκτός Ευρώπης την ομάδα του Ντιέγκο Σιμενόνε. Έχασαν την πρωτιά οι Βέλγοι από τους Δράκους.

Οι δυο «μονομάχοι» ήταν αρκετά ισορροπημένοι στο αγωνιστικό χώροι και δεν πήραν... παράτολμα ρίσκα στο παιχνίδι τους. Ο ρυθμός δεν ήταν καλός και οι φάσεις ελάχιστες. Η πρώτη καλή ευκαιρία έγινε στην αρχή του δεύτερου μέρους. Στο 47' ο Μπουκανά της Μπριζ σημάδεψε το δοκάρι και στο 54' οι γηπεδούχοι απάντησαν με την κεφαλιά του Σικ αλλά ο Μινιολέ με εξαιρετική απόκρουση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν καλύτερος και οι Γερμανοί έψαξαν το γκολ που θα τους έδιωχνε το άγχος χωρίς όμως αποτέλεσμα. Εν τέλει ο βαθμός ήταν αρκετός για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο για να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και από το 2023.

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Τα, Μπάκερ, Κοσουνού, Ταπσόμπα, Παλάσιος (46' Ντεμιρμπάι), Χάντσον Οντόι (76' Αμίρι), Άντριχ, Φριμπόνγκ, Ντιαμπί (76' Αντλί), Σικ (89' Χλόζεκ)

Κλαμπ Μπριζ: Μινιολέ, Σόμπολ (79' Λαρίν), Μπογιατά, Νίλσεν, Μέχελε, Φανάκεν, Μάιερ, Μπιουκάναν, Λανγκ (67' Σκοβ Όλσεν), Σοβά, Τζουτγκλά (87' Γιάρεμτσουκ)

2ος Όμιλος

Τελευταία αγωνιστική

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Κλαμπ Μπριζ 0-0
Πόρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Τελική βαθμολογία

  1. Πόρτο 12 (12-7)
  2. Κλαμπ Μπριζ 11 (7-4)
  3. Μπάγερ Λεβερκούζεν 5 (4-8)
  4. Ατλέτικο Μαδρίτης 5 (5-9)
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα