Ζάλτσμπουργκ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0: Με το πέναλτι του Οκαφόρ στην κορυφή του ομίλου οι Αυστριακοί! (vid)

Γιάννης Αρώνης
Ζάλτσμπουργκ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0: Με το πέναλτι του Οκαφόρ στην κορυφή του ομίλου οι Αυστριακοί! (vid)

bet365

Με το πέναλτι που κέρδισε ο Ούλμερ και εκτέλεσε επιτυχημένα ο Οκαφόρ, η Ζάλτσμπουργκ κέρδισε με 1-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τέθηκε -έστω και προσωρινά- επικεφαλής του πέμπτου ομίλου του Champions League.

Σε ένα ματς - «ροντέο» παρά το φτωχό τελικό σκορ, η Ζάλτσμπουργκ πήρε την πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έφτασε τους 5 βαθμούς, συγκομιδή που την φέρνει στην κορυφή του πέμπτου ομίλου.

Το παιχνίδι ήταν γεμάτο συγκινήσεις εξ αρχής. Ο Κον «έβγαλε» στο 7' την οβίδα του Μίσιτς, με τον Ελβετό κίπερ να πραγματοποιεί και συνολικότερα μια εξαιρετική εμφάνιση παίζοντας κομβικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του.

Η ισορροπία του ισόπαλου σκορ «έσπασε» στο 71' μέσω της εύστοχης εκτέλεσης πέναλτι του Οκαφόρ. Τρία λεπτά νωρίτερα ο Ζάιβαλντ έβγαλε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και ο Ούλμερ άφησε πίσω τον Μοχαράμι με το καταπληκτικό του κοντρόλ, με αποτέλεσμα o Ιρανός να πέσει πάνω του και να τον ανατρέψει εντός περιοχής.

Ο Κον φώναξε και πάλι «παρών» στο τετ-α-τετ με τον Ντρμιτς στο 81', και παρά τις προσπάθειες της Ντιναμό που βρήκε ευκαιρίες και στα υπολοιπόμενα λεπτά, το τελικό 1-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων και έστειλε τους πρωταθλητές Αυστρίας στην κορυφή!

Ζάλτσμπουργκ: Κον, Ντέντιτς, Σολέ, Πάβλοβιτς, Ούλμερ (80' Βέμπερ), Ζάιβαλντ, Καπάλδο, Κιάεργκαρντ, Σούσιτς (90' Ντουάτ), Σέσκο, Όκαφορ (79' Αντάμου)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι (80' Μποκάιμ), Τεοφίλ (76' Ντρμιτς), Σούταλο, Πέριτς, Λιούμπισιτς, Ιβάνουσετς (87' Μπατουρίνα), Μίσιτς, Αντέμι, Πέτκοβιτς, Όρσιτς (80' Σπίκιτς)

Αποτελέσματα

Ζάλτσμπουργκ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0

Τσέλσι - Μίλαν 22.00

Βαθμολογία

1. Ζάλτσμπουργκ 5 (3-2)

2. Μίλαν 4 (4-2)

3. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3 (2-4)

4. Τσέλσι 2 (1-2)

Επόμενη αγωνιστική

Μίλαν - Τσέλσι

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Ζάλτσμπουργκ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα