Κλοπ: «Αν βρει ημερομηνία το αφεντικό της Τσέλσι, ας παίξουμε και All-Star Game»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Αν βρει ημερομηνία το αφεντικό της Τσέλσι, ας παίξουμε και All-Star Game»! (vid)

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ με προφανή πιο ευχάριστη διάθεση από άλλες ημέρες μετά το 2-1 επί του Άγιαξ, εξεπλάγην όταν άκουσε για την ιδέα περί All-Star Game από το αφεντικό της Τσέλσι. «Αλήθεια το είπε αυτό;».

Ο κόουτς της Λίβερπουλ δεν ήξερε τι να σκεφτεί και τι ακριβώς να πει όταν ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου για τα λεγόμενα του Τοντ Μπόελι λίγη ώρα προτού οι «κόκκινοι» κοντραριστούν με τον Αίαντα στο «Άνφιλντ».

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας που πλέον βρίσκεται στην ιδιοκτησία της Τσέλσι σχολίασε ακόμα και το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόταση στην Premier για ένα παιχνίδι All-Star, κάτι που φυσικά δεν «χτύπησε» καθόλου καλά στον Kloppo.

«Όταν βρει κενή ημερομηνία ας με πάρει ένα τηλέφωνο. Ξεχνάει ότι στις ΗΠΑ έχουν και διάλειμμα τεσσάρων μηνών και είναι χαρούμενοι να παίξουν το All-Star. Θα φέρει και τους Harlem Globetrotters;

Δεν είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θέλει να το δει αυτό... Σκεφτείτε μια ομάδα με παίκτες των Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Έβερτον μαζί, αλλά και παίκτες των Άρσεναλ και Τότεναμ μαζί... Θα έχει ενδιαφέρον αυτό! Αλήθεια τώρα, το είπε; Ενδιαφέρον!» ήταν τα λόγια του.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα