Champions League: Ποιοι θα προκριθούν από τους ομίλους;

Newsroom
Champions League: Ποιοι θα προκριθούν από τους ομίλους;

bet365

Οι οκτώ όμιλοι του φετινού Champions League οριστικοποιήθηκαν και το Gazzetta σάς καλεί να ψηφίσετε ποιοι θα είναι οι «16» φιναλίστ, δύο εβδομάδες πριν από την πρώτη σέντρα (6/9).

Το παζλ του φετινού Champions League είναι έτοιμο και... αριθμημένο, με την κλήρωση να δημιουργεί ουκ ολίγους λόγους για να το περιμένουμε με ανυπομονησία για άλλη μια χρονιά. Πρώτος και καλύτερος ο όμιλος-«φωτιά» με Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα και Ίντερ, ο οποίος θα απασχολήσει έντονα μέχρι τελικής πτώσεως, αλλά σίγουρα όχι ο μοναδικός.

Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους κληρώθηκαν στο ίδιο γκρουπ με τη Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, Μίλαν και Τσέλσι έχουν τον πρώτο λόγο στο πέμπτο γκρουπ, ενώ το πιο ανοιχτό και ανεξάρτητο των γκρουπ δυναμικότητας μοιάζει να είναι το τέταρτο, όπου βρίσκουμε την κάτοχο Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την ανεβασμένη Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τη Μαρσέιγ του Ιγκόρ Τούντορ.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από τη σέντρα, λοιπόν, το Gazzetta καλεί τους αναγνώστες του να δώσουν την ψήφο τους στις δύο ομάδες που πιστεύουν πως θα συνεχίσουν στη φάση των νοκ-άουτ.

Loading...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα