Ολυμπιακός: Σε δύσκολη θέση ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Σε δύσκολη θέση ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Σε δύσκολη θέση ο Μαρτίνς

bet365

Το βαρύτατο σκορ στο φαληρικό γήπεδο για τον Ολυμπιακό φέρνει σε πιο δύσκολη θέση από ποτέ τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του.

Ο Ολυμπιακός βιώνει μία από τις πλέον δύσκολες ευρωπαϊκές βραδιές του μετά το 0-4 με τη Μακάμπι Χάιφα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Μία κάκιστη εικόνα από κάθε άποψη με καίριες ευθύνες προφανώς παικτών αλλά και προπονητή.

Η εικόνα αυτή βαραίνει φυσικά σε μεγάλο βαθμό τον Πορτογάλο τεχνικό, Πέδρο Μαρτίνς, που είχε υποσχεθεί μία διαφορετική εικόνα για τον σύλλογο και ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο που θα έφερνε τη νίκη - πρόκριση. Η ήττα είναι βαριά και το αγωνιστικό πρόσωπο ήταν τόσο άσχημο που μέχρι και ο Κώστας Μανωλάς έκανε λόγο για ντροπή για τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα των Πειραιωτών.

Η επόμενη ημέρα σίγουρα θα έχει σημαντικές αποφάσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα και φυσικά και σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του προπονητή. Μπορεί αυτές οι αποφάσεις να προκύψουν και ακόμα εντός της νύχτας. Ο Μαρτίνς πάντως είναι σε δυσκολότερη θέση από ποτέ και ήδη υπάρχει εκτίμηση για αναζήτηση για Ίβηρα προπονητή (Ισπανό ή Πορτογάλο) και για ψάξιμο ακόμα και στην ιταλική αγορά (είναι αουτσάιντερ όμως).

@Photo credits: INTIME
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα