Ολυμπιακός: Το δίδυμο Μανωλάς - Παπέ Σισέ έχει προοπτική να συνεχίσει στο βασικό σχήμα

Ολυμπιακός: Το δίδυμο Μανωλάς - Παπέ Σισέ έχει προοπτική να συνεχίσει στο βασικό σχήμα

bet365

Οι δύο στόπερ του Ολυμπιακού έχουν παίξει σε ελάχιστα ματς μαζί, ωστόσο φαίνεται πως είναι ένα δίδυμο που ήρθε για να... μείνει.

Ο Μανωλάς με τον Παπέ Σισέ στον Ολυμπιακό δεν έχουν παίξει μαζί παρά πολύ λίγες φορές. Ειδικότερα έχουν αγωνιστεί μαζί σε ένα 90λεπτο με την Αταλάντα εκτός, 46 λεπτά με την Αταλάντα εντός και σε 90λεπτα με Άρη και Μακάμπι Χάιφα. Ως δίδυμο άμυνας (και όχι σε τριάδα όπως ήταν με Αταλάντα) έχουν παίξει 2 φορές: στη νίκη 2-1 με τον Άρη και στο 1-1 με τη Μακάμπι. Με τον Άρη έπαιζαν πρώτη φορά μαζί ως δίδυμο στόπερ.

ΜΑΝΩΛΑΣ

Το δίδυμο αυτό ανταποκρίθηκε αρκετά καλά στο Ισραήλ παρότι ο Σισέ ήταν εκείνος που έκανε το διώξιμο από το οποίο προήλθε μετά το πολύ τυχερό γκολ του Αζίζα. Ουσιαστικά δηλαδή είναι ένα αμυντικό δίδυμο που είναι σαν πρωτοεμφανιζόμενο για τα δεδομένα του Ολυμπιακού, μην έχοντας μαζί καλά καλά τέσσερα 90λεπτα στο σύνολο.

Ο Μανωλάς με τον Παπέ Σισέ έχουν αρκετές πιθανότητες να συνεχίσουν στο αρχικό σχήμα. Να βρίσκονται στην 11άδα και στη ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα. Βέβαια όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχε η εκτίμηση ότι ο Παπέ Σισέ φέτος θα πουληθεί. Μέχρι να συμβεί αυτό πάντως αυτοί οι δύο στόπερ συνδυάζουν ύψος, δύναμη αλλά και ταχύτητα και πρακτικά αλλά και ποιοτικά θεωρούνται και είναι οι κορυφαίοι από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο Μανωλάς άλλωστε γύρισε από την Ιταλία έχοντας ως ζητούμενο να ξεπεράσει τα προβλήματα ετοιμότητας που είχε και να πάρει χρίσμα βασικού στον σύλλογο του Ολυμπιακού. Ο δε Παπέ Σισέ είχε χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα όμως πέρυσι έκανε μία σεζόν με 39 ματς με 6 γκολ και 2 ασίστ, δείχνοντας σημαντικός και στο επιθετικό σκέλος για τον Ολυμπιακό.

Με αυτά τα δεδομένα Μανωλάς και Σισέ μπορούν να εξελιχθούν - από εκεί που έπαιζαν σπάνια μαζί - στο επόμενο δίδυμο άμυνας του Ολυμπιακού. Στο επόμενο βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Σισέ στον Ολυμπιακό έχει 132 ματς με 16 γκολ και 2 ασίστ. Ο Μανωλάς έχει στον σύλλογο 89 αγώνες με 6 γκολ και 2 ασίστ.

@Photo credits: INTIME
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα