Μαρτίνς: «Είμαστε 100% σίγουροι πως στην Ελλάδα το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό»

Newsroom
Μαρτίνς: «Είμαστε 100% σίγουροι πως στην Ελλάδα το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε ευχαριστημένος με το 1-1 αλλά όχι τόσο με την εικόνα που έδειξε ο Ολυμπιακός με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, επισήμανε στη COSMOTE TV για:

Το σκορ: Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το 1-1 είναι ένα καλό σκορ για εμάς. Επηρεαστήκαμε πολύ από τις καιρικές συνθήκες. Σε αυτές τις συνθήκες που παίξαμε με έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο που μας δημιούργησε δυσκολίες. Θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα μπροστά στον κόσμο μας. Να κάνουμε ένα πιο καλό παιχνίδι και να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Τον Τικίνιο: Ο Τικίνιο είναι ένας παίκτης με χαρακτηριστικά για αυτό το παιχνίδι. Ήταν από τους καλούς. Πάνω από τον μέσο όρο. Στάθηκε σύμφωνα με τις περιστάσεις και η φυσική του κατάσταση μας δικαίωσε.

Το ότι γύρισε πίσω ο Ολυμπιακός: Αυτό οφείλεται στο παιχνίδι του αντιπάλου. Μας πίεσε. Οφείλεται στην κόπωση και τις καιρικές συνθήκες και στην τακτική του αντιπάλου. Συνήθως ο Ολυμπιακός δεν αφήνει τόσο χώρο.

Τη ρεβάνς και το εάν πρέπει να περιμένουμε άλλο ματς: Είμαστε 100% σίγουροι πως στην Ελλάδα το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Πρώτον γιατί θα έχουμε άλλες συνθήκες και δεύτερον γιατί θα έχουμε 30.000 κόσμο στο πλευρό μας.

@Photo credits: INTIME
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα