Ολυμπιακός: Ο μάνατζερ του Κούντε στην Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο μάνατζερ του Κούντε στην Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο μάνατζερ του Κούντε στην Αθήνα

bet365

Ο εκπρόσωπος του Κούντε επιβεβαίωσε με ποστάρισμά του την παρουσία του στην Αθήνα για τον διεθνή χαφ που έχει προσελκύσει γερμανικό ενδιαφέρον.

Ο Πιέρ Κούντε απασχολεί ομάδες από τη Γερμανία όπως η Μπόχουμ. Κατά τα άλλα το γραφείο που τον εκπροσωπεί ανέβασε post για την παρουσία των ατζέντηδων του παίκτη στην Αθήνα και τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Προφανώς και δεν έχει επιβεβαιωθεί το εάν αυτή η επίσκεψη του εκπροσώπου του Κούντε έχει να κάνει με το γερμανικό ενδιαφέρον, ωστόσο μπορεί να είναι μία ένδειξη.

Ο Κούντε είχε αφήσει ιδιαίτερα θετικό πρόσημο στο κλείσιμο της περασμένης σεζόν. Το ίδιο θετικό πρόσημο που έδειξε και σε επίπεδο προετοιμασίας, ωστόσο παραμένει ανοιχτό το να παραχωρηθεί αλλού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα