Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Οπαδοί των «Reds» εξαπατήθηκαν και αγόρασαν εισιτήρια χιλίων δολαρίων για τον τελικό

Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Οπαδοί των «Reds» εξαπατήθηκαν και αγόρασαν εισιτήρια χιλίων δολαρίων για τον τελικό

bet365

Οπαδοί της Λίβερπουλ αγόρασαν εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης (28/05, 22:00), ωστόσο τελευταία στιγμή διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά!

Για κάποιους το Σάββατο (28/05) θα είναι ένα ταξίδι ζωής, μιας και θα δουν από κοντά την ομάδα τους στον μεγάλο τελικό του Champions League. Ωστόσο, μια ομάδα οπαδών της Λίβερπουλ ενώ πίστευε ότι είχε κλείσει θέση στο «Παρκ Ντε Πρενς» τελικά εξαπατήθηκε αγοράζοντας πλαστά εισιτήριο στο διαδίκτυο, στην τιμή των 1.000 λιρών.

Ο Ρέι Μακντόναλντ, ένας από τους φίλους της Λίβερπουλ, συνειδητοποίησε ότι το εισιτήριό του των 1.000 λιρών και αυτά των φίλων του για τον τελικό ήταν πλαστά και προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί τους. Ωστόσο, για κακή του τύχη διαπίστωσε ότι είχαν εξαφανιστεί.

«Αγοράσαμε 19 εισιτήρια, οπότε ξοδέψαμε 19.000 λίρες. Στην αρχή φαινόταν νόμιμο, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Περίπου στις 23:00 χτες το βράδυ ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ και το τηλέφωνό μου είχε τρελαθεί καθώς με έπαιρναν οι φίλοι μου για να με ενημερώσουν. Προσπάθησα να τηλεφωνήσω με αυτούς που προμηθεύτηκα το εισιτήριο και μου έβγαζε ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. Εκεί τρελάθηκα...», τόνισε χαρακτηριστικά ο 33χρονος φίλος της Λίβερπουλ στο «Liverpool Echo».

Εκτός από τον αριθμό τηλεφώνου που δεν ήταν σε υπηρεσία, διαγράφηκε και ο λογαριασμός Twitter που προώθησε τα εισιτήρια. Ο Μακντόναλντ αποκάλυψε ότι προστέθηκε σε μια ομάδα Whatsapp με περίπου 50 άλλους οπαδούς της Λίβερπουλ που είχαν εξαπατηθεί επίσης. Μάλιστα, πολλά άτομα έστειλαν επίσης μηνύματα στον Ρέι Μακντόναλντ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να του αποκαλύψουν ότι είχαν πέσει κι αυτοί θύματα απάτης.

Το προσβλητικό πλαστό εισιτήριο. Εικόνα: Ray Mcdonald/Liverpool Echo

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα