Λίβερπουλ: Τα δεδομένα για τη συμμετοχή Σαλάχ και Φαν Ντάικ στον τελικό του Champions League

Λίβερπουλ: Τα δεδομένα για τη συμμετοχή Σαλάχ και Φαν Ντάικ στον τελικό του Champions League

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ καθησύχασε τον κόσμο της Λίβερπουλ μετά τον τελικό του FA Cup, καθώς ανέφερε πως τόσο ο Μοχάμεντ Σαλάχ όσο και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμοι για τον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Λίβερπουλ πήρε τον δεύτερο τίτλο της μέσα στη σεζόν, καθώς μετά τo League Cup πανηγύρισε και το FA Cup, ξανά σε τελικό κόντρα στην Τσέλσι, με ήρωα τον Κώστα Τσιμίκα. Οι οπαδοί των «Κόκκινων» εκτός από την τεράστια χαρά τους είχαν και μια διπλή ανησυχία ενόψει του τελικού του Champions League ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σταντ ντε Φρανς», όμως ο Γιούργκεν Κλοπ έγινε «άγγελος» ευχάριστων ειδήσεων.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έγινε αλλαγή μόλις στο 33ο λεπτό με πρόβλημα τραυματισμού, ενώ λόγω ενοχλήσεων αποσύρθηκε και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πριν την έναρξη της παράτασης. Ο Γερμανός τεχνικός μετά τις δηλώσεις του τόνισε πως αμφότεροι βγήκαν για προληπτικούς λόγους και πιθανότατα θα είναι έτοιμοι για τον τελικό της 28ης Μαΐου.

«Ο Σαλάχ μου είπε πως μπορεί να συνεχίσει, όμως ένιωσα κάτι. Ελπίζω πως θα είναι καλά. Ο Βίρτζιλ είχα κάποια μικρά προβλήματα, όμως πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός των «Reds».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα