Μάντσεστερ Σίτι: Οι παίκτες χρειάστηκαν 71 θεραπείες σε τρεις μέρες μετά τα ματς με Ατλέτικο και Λίβερπουλ

Μάντσεστερ Σίτι: Οι παίκτες χρειάστηκαν 71 θεραπείες σε τρεις μέρες μετά τα ματς με Ατλέτικο και Λίβερπουλ

bet365

Η καταπόνηση των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι χτύπησε «κόκκινο» μετά τους νοκ-άουτ αγώνες κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και το ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Λίβερπουλ, υποχρεώνοντας το ιατρικό τιμ να διενεργήσει συνολικά 71 θεραπείες πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου!

Η εβδομάδα των... παθών για τη Μάντσεστερ Σίτι έφτασε μία εβδομάδα νωρίτερα. Μέσα σε έντεκα ημέρες, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσαν τέσσερα υπέρ-απαιτητικά παιχνίδια απέναντι σε Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League και Λίβερπουλ για πρωτάθλημα και Κύπελλο, γεγονός που είχε και τις επακόλουθες συνέπειες στη φυσική κατάστασή τους.

Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του υποβλήθηκαν συνολικά σε 71 θεραπείες μετά τη ρεβάνς και την πρόκριση επί των Ροχιμπλάνκος, οι οποίοι μόνο... εύκολη δεν έκαναν τη δουλειά του ιατρικού σταφ των Πολιτών μετά από δύο άκρως σκληρά και υψηλής ενέργειας παιχνίδια. Στόχος των θεραπειών ήταν να αποφορτιστούν οι παίκτες και να γίνει καλύτερη διαχείριση των παικτών που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού (Γουόκερ, Ντε Μπρόινε, Ντίας), όλα αυτά μέσα στις 65 ώρες που μεσολάβησαν μέχρι τον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στη Λίβερπουλ.

«Οι φυσιοθεραπευτές μου είπαν ότι έγιναν 71 θεραπείες μεταξύ του αγώνα με την Ατλέτικο και του ημιτελικού κόντρα στη Λίβερπουλ. Είναι αλήθεια, αυτός είναι ο αριθμός. Έβλεπα συνέχεια κόσμο. Ο γιατρός μου το είπε. Αλλά δεν ήταν μόνο για ένα παιχνίδι, είχαμε τρεις ''τελικούς'' στη σειρά.

Μου είπαν ότι είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικό. Στο Μίλγουολ, όπου προπονηθήκαμε πριν τον ημιτελικό, είχαμε έξι τραπέζια μασάζ στην άκρη του αγωνιστικού χώρου για τους παίκτες. Παρακολουθούσαν την προπόνηση εκείνων που δεν έπαιξαν στη Μαδρίτη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα