Μπάγερν - Νάγκελσμαν: «Δέχθηκα 450 απειλές θανάτου»

Newsroom
Μπάγερν - Νάγκελσμαν: «Δέχθηκα 450 απειλές θανάτου»

bet365

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή του μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν από τη Βιγιαρεάλ.

Η Μπάγερν γνώρισε αποκλεισμό σοκ από τη συνέχεια του Champions League, με τη Βιγιαρεάλ να αποσπά ισοπαλία 1-1 στο Μόναχο. Το βάρος έπεσε στον νεαρό προπονητή των Βαυαρών, ο οποίος δήλωσε ότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα «Ηξερα ότι θα αντιμετωπίσω κριτική από παντού. Ομως οι 450 απειλές θανάτου δεν το κάνουν εύκολο. Είναι ξεκάθαρο ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να με σκοτώσουν, αλλά τώρα… πυροβολούν και τη μητέρα μου, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και τον αποκλεισμό. Αυτό είναι λίγο άγριο, όμως αν επηρεαστώ, τότε αυτό δε θα με βοηθήσει. Πώς να το αντιμετωπίσω; Δεν δίνω χώρο για κουβέντα. Οι άνθρωποι πρέπει να γράφουν ό,τι θέλουν, αλλά να το σκέφτονται λίγο περισσότερο. Δεν μπορώ να καταλάβω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα