Φέρντιναντ: «Η πάσα του Μόντριτς με έκανε να χάσω τη φωνή μου»

Φέρντιναντ: «Η πάσα του Μόντριτς με έκανε να χάσω τη φωνή μου»

Κώστας Τόπας
Φέρντιναντ: «Η πάσα του Μόντριτς με έκανε να χάσω τη φωνή μου»

bet365

Κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος ήταν ο Ρίο Φέρντιναρντ όταν είδε την ασίστ του Λούκα Μόντριτς στον Ροντρίγκο για το 1-3, με αποτέλεσμα να χάσει τη φωνή του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν τελικά αυτή η οποία κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, χάρη στο γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Καρίμ Μπενζεμά στην παράταση. Προτού όμως οι δύο ομάδες οδηγηθούν σε αυτή την διαδικασία, ο Μόντριτς φρόντισε να χαρίσει μία μοναδική στιγμή, με την καταπληκτική πάσα που επιχείρησε με το εξωτερικό, βρίσκοντας τον Ροντρίγκο ο οποίος νίκησε τον Εντουάρ Μεντί με απευθείας πλασέ για το 1-3.

Βλέποντας την τρομερή μπαλιά του Κροάτη μέσου, ο Ρίο Φέρντιναρντ έμεινε άναυδος, τονίζοντας πως έχασε τη φωνή του με την ποιότητα και την κλάση του Λούκα Μόντριτς.

«Αυτή η πάσα του Λούκα Μόντριτς είναι ο λόγος που έχασα τη φωνή μου σήμερα! Αυτό ήταν "παράνομο". Φώναζα, Λούκα, Μούκα, όποιο κι αν ήταν το όνομά του. Φαινόμενο....», τόνισε χαρακτηριστικά ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο BT Sport.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα