Champions League: Σε επιφυλακή η αστυνομία στη Μαδρίτη λόγω των οπαδών της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι

Κώστας Τόπας
Champions League: Σε επιφυλακή η αστυνομία στη Μαδρίτη λόγω των οπαδών της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι

bet365

Η Μαδρίτη έχει μπει σε κατάσταση συναγερμού προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια μεταξύ οπαδών της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι που θα βρεθούν στη πόλη για τα ματς με Ρεάλ και Ατλέτικο αντίστοιχα.

Σε ρυθμούς Champions League κινείται η Μαδρίτη, καθώς την Τρίτη (12/04) ηhttps://www.gazzetta.gr/teams/real-madrid Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Τσέλσι (12/04, 22:00) και την Τετάρτη (13/04, 22:00) η Ατλέτικο φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο των προημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Marca», η Μαδρίτη βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού. Κι αυτό διότι στόχος όλων είναι να μην προκύψουν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των αγγλικών ομάδων που βρεθούν αυτό το διήμερο στην πόλη. Μάλιστα, υπάρχει έντονη ανησυχία για τους οπαδούς της Τσέλσι, καθώς δεν θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη οργανωμένα, επομένως θα είναι δύσκολο να ελεγχθούν από την αστυνομία.

Προτεραιότητα των ισπανικών Αρχών είναι να αποφύγουν όσα συνέβησαν στη Σεβίλλη, όταν οπαδοί της Γουέστ Χαμ συναντήθηκαν με αυτούς της Άιντραχτ με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα