Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο Μαδρίτης: Οι «Ροχιμπλάνκος» δεν έκαναν τελική για πρώτη φορά επί εποχής Σιμεόνε (vid)

Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο Μαδρίτης: Οι «Ροχιμπλάνκος» δεν έκαναν τελική για πρώτη φορά επί εποχής Σιμεόνε (vid)

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι χωρίς να κάνει τελική προσπάθεια. Πρώτο ματς επί εποχής Ντιέγκο Σιμεόνε που οι «Ροχιμπλάνκος» τελείωσαν ματς χωρίς να κάνουν ένα σουτ!

H Aτλέτικο Μαδρίτης έπαιξε μαζική άμυνα στο «Έτιχαντ» κόντρα στη Μάντσετσερ Σίτι, όμως εν τέλει την «πλήγωσε» το γκολ του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Οι «Ροχιμπλάνκος» δεν... ξεμύτισαν από την περιοχή τους και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι χωρίς να κάνουν ούτε μία τελική προσπάθεια. Αυτό συνέβη για πρώτη φορά στην δεκαετία του Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο, η οποία έπαιξε με διάταξη 5-3-2, 5-4-1 και… 5-5-0, αποτυγχάνοντας εντέλει να αποφύγει την ήττα. Στην ρεβάνς του «Wanda Metropolitano» (13/04, 22:00), παρ’ ότι δεν ισχύει πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, θα πρέπει να επιτεθούν, εάν θέλουν να διεκδικήσουν την ανατροπή και την πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Από τη σεζόν 2003-04 όπου η στατιστική του Champions League μετράει τις τελικές μόλις τέσσερις ομάδες δεν έκαναν τελική προσπάθεια σε ματς, με τις τρεις από αυτές να μένουν στο μηδέν κόντρα σε ομάδες του Πεπ Γκουαρδιόλα!

Tα στατιστικά του παιχνιδιού:

stats city-atletico

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα