Τούχελ: «Πήραμε νίκη και όλοι ρωτούν γιατί δεν έπαιξε ο Λουκάκου»

Τούχελ: «Πήραμε νίκη και όλοι ρωτούν γιατί δεν έπαιξε ο Λουκάκου»

Κώστας Ζάλιαρης
Τούχελ: «Πήραμε νίκη και όλοι ρωτούν γιατί δεν έπαιξε ο Λουκάκου»

bet365

Ο Τόμας Τούχελ εξήγησε γιατί άφησε τον Ρομέλου Λουκάκου στον πάγκο απέναντι στη Λιλ και στάθηκε στο γεγονός πως οι δημοσιογράφοι ασκούν πίεση για τον Βέλγο, ακόμα και μετά από ένα τόσο σημαντικό αποτέλεσμα.

Ο «Big Rom» βρέθηκε στον πάγκο στο ματς απέναντι στη Λιλ το βράδυ της Τρίτης και... παρέμεινε εκεί, αφού, ο Τόμας Τούχελ προτίμησε να μην τον χρησιμοποιήσει καν.

Μετά την αρνητική κριτική που δέχθηκε και τα «πυρά» για το γεγονός πως έκανε μόλις 7 επαφές με τη μπάλα σε ολόκληρο το ματς με την Κρίσταλ Πάλας, ο Βέλγος επιθετικός δεν χρησιμοποιήθηκε. Οι Πούλισικ, Ζίγιεχ και Χάβερτς ξεκίνησαν στο παιχνίδι απέναντι στους Γάλλους, ενώ, μπήκε και ο Βέρνερ με αλλαγή για την επίθεση.

Ο Τόμας Τούχελ ήξερε ότι θα δεχθεί ερωτήσεις για τον Λουκάκου και λίγο μετά το 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», απάντησε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν ήταν η στιγμή για να το πιέσουμε και να τον ρίξουμε στην αμέσως επόμενη φωτιά έπειτα απ' ό,τι συνέβη στο προηγούμενο ματς όπου όλοι επικεντρώθηκαν στις λιγοστές επαφές του με τη μπάλα. Έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα πίσω.

Βλέπετε ότι πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη και όλοι συνεχίζουν ν' ασχολούνται με τον Λουκάκου. Είχαμε άλλους εννέα ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ομαδικό το άθλημα και η προσπάθεια. Ο Ρομέλου ήταν κουρασμένος, λίγο εξαντλημένος αυτές τις μέρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα