Αντάμου: Πρώτα το ονειρεύτηκε και μετά σκόραρε κόντρα στην Μπάγερν (vid)

Αντάμου: Πρώτα το ονειρεύτηκε και μετά σκόραρε κόντρα στην Μπάγερν (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Αντάμου: Πρώτα το ονειρεύτηκε και μετά σκόραρε κόντρα στην Μπάγερν (vid)

bet365

Ο 20χρονος Ζούνιο Αντάμου σκόραρε μόλις 9 λεπτά μετά την εισόδό του στο ματς της Ζάλτσμπουργκ με την Μπάγερν και αποκάλυψε πως κάπως έτσι το είχε ονειρευτεί το αμέσως προηγούμενο βράδυ!

Η Ζάλτσμπουργκ έφτασε μια ανάσα από μια τεράστια νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Champions League, όμως, ο Κομάν έκοψε λίγη από τη χαρά του Αντάμου με το 1-1 που διαμόρφωσε στο 90'.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής σκόραρε για πρώτη φορά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το πέτυχε απέναντι στους Βαυαρούς, πανηγυρίζοντας η έκφραση του προσώπου του ήταν τέτοια που έδειχνε πόσο έκπληκτος ήταν και ο ίδιος με το επίτευγμά του, ωστόσο, η μοίρα μάλλον τον είχε προετοιμάσει.

Ο Αντάμου λίγο μετά την ολοκλήρωση του ματς και μιλώντας στην κάμερα, ανέφερε πως: «Το ονειρεύτηκα χθες (σ.σ. προχθές) το βράδυ και ήταν όντως κάπως έτσι. Δεν θα το ξεχάσω πποτέ αυτό το γκολ. Έχουμε εξαιρετική ομάδα και θα μεταφέρουμε αυτή την εμφάνιση και στο δεύτερο ματς. Τίποτα δεν έχει τελειώσει για εμάς».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νιγηριανός είχε περάσει στο παιχνίδι στο 12ο λεπτό στη θέση τουτ τραυματία Όκαφορ, σκόραρε στο 21' και έγινε ο ταχύτερος σκόρερ ως αναπληρωματικός στο Champions League μετά τον Τιερί Ανρί και ένα ματς της Άρσεναλ με την Σλάβια Πράγας από τον Οκτώβρη του 2005.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα