Λιλ - Σεβίλλη 0-0: «Χ»αλάστηκαν και οι δυο (vid)

Newsroom
Λιλ - Σεβίλλη 0-0: «Χ»αλάστηκαν και οι δυο (vid)

bet365

Λιλ και Σεβίλλη παρουσίασαν το απόλυτο... τίποτα εντός αγωνιστικού χώρου (0-0) και παρέμειναν για τρίτη σερί αγωνιστική μακριά από τη νίκη.

Άνοστη, άγευστη, λευκή ισοπαλία. Λιλ και Σεβίλλη παρουσίασαν υπερβολικά παθητική στάση και...σεβασμό η μια προς την άλλη, με αποτέλεσμα το ματς να ολοκληρωθεί χωρίς σκορ. Παράδοξη στρατηγική και για τις δυο ομάδες, αφού αμφότερες παραμένουν ακόμα χωρίς νίκη μετά το πέρας των πρώτων τριών αγωνιστικών του Champions League.

Αν πάντως κάποια πλησίασε περισσότερο στο πρώτο της φετινό τρίποντο στη φετινή διοργάνωση ήταν η Σεβίλλη, η οποία είχε εξασφαλίσει το υπέρ της ποσοστό κατοχής (57-43%) ενώ παράλληλα είχε (ελάχιστες) στιγμές όπου θα μπορούσε να είχε κάνει ζημιά στη γαλλική άμυνα.

Αντίθετα οι Γάλλοι εκπόνησαν παρόμοιο σχέδιο με εκείνο απέναντι στην Βόλφσμπουργκ, με το αποτέλεσμα να παραμένει ίδιο. Λευκή ισοπαλία σε αμφότερα τα παιχνίδι, με το σύνολο του Γκουβερνέ να αποσπά ακόμα μια ισοπαλία στον όμιλο και να αρκείται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή δυο βαθμών.

Αποτελέσματα

Ζάλτσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ 3-1
Λιλ - Σεβίλλη 0-0

Βαθμολογία

1. Ζάλτσμπουργκ 7 (6-3)
2. Σεβίλλη 3 (2-2)
3. Λιλ 2 (1-2)
4. Βόλφσμπουργκ 2 (2-4)

Επόμενη αγωνιστική (02/11)

Σεβίλλη - Λιλ
Βόλφσμπουργκ - Ζάλτσμπουργκ

Λιλ (Γκουβερνέ): Γκρμπιτς, Τσελίκ, Φόντε, Τζαλό, Ρεινίλντο, Ντέιβιντ (82΄Γουεά), Ονανά (71΄Τσέκα), Αντρέ, Μπαμπά, Γιλμάζ, Σάντσες (71΄Ικόνε)

Σεβίλλη (Λοπετέγι): Μπόνο, Νάβας, Ντιέγκο Κάρλος, Ρεκίκ (57 ΄Ζορντάν), Ακούνια (64΄Αουγκούστονσον), Φερνάντο, Τόρες (64΄Παπού Γκόμεζ), Ντελάνεϊ, Σούσο (74΄Ρακιτιτς), Μιρ, Οκάμπος (74΄Λαμέλα)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα