Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σόλσκιερ: Ακόμα ένα ματς χωρίς πλάνο...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σόλσκιερ: Ακόμα ένα ματς χωρίς πλάνο...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σόλσκιερ: Ακόμα ένα ματς χωρίς πλάνο...

bet365

Ο Σόλσκιερ πρέπει να βρει άμεσα το πλάνο για την εικόνα της Μάντσεστερ εκτός συνόρων, γιατί η Γιουνάιτεντ δεν... αντέχει ακόμα ένα ευρωπαϊκό στραπάτσο.

Ο Λετεσιέ σφυρίζει τη λήξη, οι παίκτες της Γιουνγκ Μπόις πανηγυρίζουν μπροστά στους οπαδούς τους, ο Σο απογοητευμένος καλυπτει το κεφάλι του, ενώ ο Σόλσκιερ είναι θυμωμένος με τον διαιτητή. Ακόμα και οι οπαδοί που ζητούσαν από τον Κριστιάνο να τους δώσει φανέλα είχαν καλύτερα πράγματα να κάνουν. Η Γιουνγκ Μπόις έδωσε έξι ματς στα προκριματικά για να φτάσει στους ομίλους και στο μεγάλο ραντεβού ήταν έτοιμη για να κερδίσει την ομάδα των Ρονάλντο, Πογκμπά, Σάντσο και Μπρούνο. Οι Ελβετοί ήταν εντυπωσιακοί και τα στατιστικά δε λένε ψέματα.

Τελικές στο στόχο; 20 ο σύλλογος της Βέρνης μόλις... δυο η Μάντσεστερ! Ναι, δυο σουτ εντός εστίας για την ομάδα των 900+ εκατομμυρίων ευρώ! Η μία ήταν το γκολ του Κριστιάνο και η δεύτερη ένα σουτ στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Πορτογάλο. Τα στατιστικά ήταν ακόμα χειρότερα κι από τη λευκή ισοπαλία τον Φεβρουάριο του 2018 με τη Σεβίλλη, τότε που όλοι μιλούσαν για την καταστροφική εικόνα που βγάζει η ομάδα του Μουρίνιο. Ο Special One δέκα μήνες αργότερα είδε την πόρτα της απόλυσης, όμως η θέση του Σόλσκιερ είναι ασφαλής!

Πόσο προετοιμασμένη ήταν όμως η Γιουνάιτεντ; Κινδυνεύει ο Νορβηγός με αποτυχία και στην 4η του ευρωπαϊκή του εκστρατεία; Ο Σόλσκιερ καλείται να βρει άμεσα λύσεις, ο όμιλος έχει παγίδες και ο ίδιος συνηθίζει να πέφτει μέσα. Το ίδιο συνέβη με τη Μπασακσεχίρ, το ίδιο με τη Λειψία, το ίδιο και με τη Βιγιαρεάλ.Κι όμως ο 48χρονος τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να κερδίσει τον βαθμό, ενώ τα «έχωσε» στον νεαρό διαιτητή, ρίχνοντάς του ευθύνες για πέναλτι στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ομως δεν ανάλαβε καμία ευθύνη για το γεγονός πως η ομάδα του ήταν χωρίς πλάνο. Γνώριζε (;) πως οι Ελβετοί διαθέτουν δυναμικούς, ταχύτατους παίκτες, ήξερε (;) πως η Γιουνγκ Μπόις θα μπει δυνατά για να πιέσει. Κι όμως, το σκηνικό της Τουρκίας το είδαμε ξανά. Μια ομάδα μικρού βεληνεκούς να εκτροχιάζει τη Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ μετά το γκολ της στο 13' δε δημιούργησε καμία φάση.

Μετά την αποβολή απλά κατέρρευσε, με τον Νορβηγό να τους μπερδεύει με τις κινήσεις του. Στην αρχή ένα αυτοσχέδιο 4-4-1, μετά το ημίχρονο ένα 5-3-1, το οποίο και αποδείχθηκε καταστροφικό, μιας και η Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να βγει πέρα από το κέντρο...

Ακόμα κι αν ο Λίνγκαρντ δεν έκανε το λάθος, η κριτική έπρεπε να είναι το ίδιο έντονη. Πώς μια ομάδα με τέτοια δυναμική στην επίθεση αδυνατεί να κάνει φάση απέναντι σε ένα κλαμπ περιορισμένων δυνατοτήτων. Κάθε απόφαση του έκανε τη Γιουνάιτεντ λιγότερο απειλητική. Η αποχώρηση του Φαν ντε Μπέεκ έφερε την «τρύπα» στο κέντρο, ενώ οι Γκρίνγουντ, Μαρσιάλ είδαν με έκπληξη από τον πάγκο τους Λίνγκαρντ, Μάτιτς να μπαίνουν στο ματς.

Ναι, κανείς δεν δικαιολογεί τον Μπισάκα και τον Λίνγκαρντ, αλλά η φετινή Γιουνάιτεντ εκτός από μερικά ξεσπάσματα δεν έχει παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η Μάντσεστερ υπέστη την 7η ήττα της στο Champions League με τον Σόλσκιερ κι ακόμα ο Νορβηγός δεν έχει καταφέρει να βρει λύσεις...

Loading...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα