Ρόδρι: «Μετά τον χαμένο τελικό δεν μιλούσα σε κανέναν για τρεις μέρες»

Ρόδρι: «Μετά τον χαμένο τελικό δεν μιλούσα σε κανέναν για τρεις μέρες»

Κώστας Ζάλιαρης
Ρόδρι: «Μετά τον χαμένο τελικό δεν μιλούσα σε κανέναν για τρεις μέρες»

bet365

Ο Ρόδρι ετοιμάζεται για την επανέναρξη του Champions League, τη νέα περιπέτεια της Σίτι στη διοργάνωση, αποκάλυψε πόσο πεσμένος ψυχολογικά ήταν μετά τον χαμένο τελικό του Πόρτο και τόνισε πως ουδείς έχει βάλει το «πρέπει» στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Ισπανός χαφ των «γαλάζιων» του Μάντσεστερ ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Σίτι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της 1ης αγωνιστικής του φετινού Champions League, όπου οι Πρωταθλητές Αγγλίας θα κοντραριστούν με την Λειψία.

«Το Champions League είναι όνειρο όλων στη Σίτι και η δουλειά για να φτάσει η ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης γίνεται εδώ και μια 10ετία. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ικανοί να το πετύχουμε όμως όλα κρίνονται από λεπτομέρειες όταν φτάνει εκείνη η στιγμή. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Το θέλουμε όλοι, όμως κανείς δεν μας έχει βάλει το “πρέπει” από πάνω. Εξάλλου, μονάχα ένας κατακτά το τουρνουά. Ας κοιτάξουμε να κάνουμε καλή αρχή και θα δούμε για το τρόπαιο όταν φτάσει η σεζόν προς το τέλος της» είπε αρχικά ο Ρόδρι, για να θυμηθεί το άσχημο συναίσθημα της ήττας στον μεγάλο τελικό με την Τσέλσι, τον Μάιο, στο «Ντραγκάο»;

«Ήταν τρεις πολύ άσχημες μέρες, δεν ήθελα να μιλήσω ούτε στην οιικογένειά μου ούτε στους φίλους μου. Πάντα είναι εκεί να σε στηρίζουν αυτοί οι άνθρωποι όμως εκείνες τις μέρες δεν θέλεις τίποτα. Παρ' όλα αυτά, είναι απλά ποδόσφαιρο. Κερδίζεις ή χάνεις και πάντα οφείλεις να προχωράς».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα