Μίλαν: Κατεβάζει τις τιμές των εισιτηρίων μετά την κατακραυγή (pic)

Μίλαν: Κατεβάζει τις τιμές των εισιτηρίων μετά την κατακραυγή (pic)

Newsroom
Μίλαν: Κατεβάζει τις τιμές των εισιτηρίων μετά την κατακραυγή (pic)

bet365

Σε αισθητή μείωση στις τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες του Champions League προχωρά η Μίλαν, μετά το κράξιμο που δέχθηκε από τους οπαδούς της.

Σε επαναξιολόγηση στις τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες του Champions League προχωρά η Μίλαν.

Οι αρχικές (πολύ υψηλές) τιμές που είχαν ανακοινώσει οι Ροσονέρι προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των οπαδών, γεγονός που ανάγκασε το σύλλογο να επανεξετάσει το ζήτημα και να προχωρήσει σε αισθητή μείωση των τιμών.

Πλέον, το πιο φθηνό εισιτήριο κοστίζει 39 ευρώ, 30 ευρώ δηλαδή λιγότερα σε σχέση με την αρχική του τιμή. Αντίστοιχες τροποποιήσεις έχουν γίνει και στις υπόλοιπες τιμές των εισιτηρίων, οι οποίες μετά το... κράξιμο επανήλθαν σε φυσιολογικά επίπεδα.

Πάντως, η δυσαρέσκεια παραμένει στις τάξεις των οπαδών, αφού εξακολουθούν να κατηγορούν τη διοίκηση πως ακόμα και με τη νέα μείωση, τα εισιτήρια της ομάδας τους είναι πιο ακριβά σε σύγκριση με εκείνα της Ίντερ...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED