Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός: Απέβαλε λάθος παίκτη ο Γκρίνφελντ στο πέναλτι των Ερυθρολεύκων (vid)

Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός: Απέβαλε λάθος παίκτη ο Γκρίνφελντ στο πέναλτι των Ερυθρολεύκων (vid)

bet365

Στη φάση του κερδισμένου πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Ελ Αραμπί για τον Ολυμπιακό, ο ρέφερι Γκρίνφελντ έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βερντόν, χωρίς καν να έχει δει την... πρώτη, διορθώνοντας την απόφαση στιγμές αργότερα.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 68' και ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης σε 2-2, ενώ παραλίγο να βρει και... αριθμητικό πλεονέκτημα. Κι αυτό διότι προς στιγμήν, οι Βούλγαροι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ολιβιέρ Βερντόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες του.

Ωστόσο, όλα ήταν ένα λάθος του Ισραηλινού διαιτητή της αναμέτρησης, Γκρίνφελντ. Μετά τις έντονες αντιδράσεις του αμυντικού από το Μπενίν και των συμπαικτών του, ο ρέφερι έβγαλε το χαρτάκι με τους παίκτες που είχαν δεχθεί κίτρινη κάρτα στο ματς και διαπίστωσε ότι ο Βερντόν δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς. Έτσι η αριθμητική ισορροπία παρέμεινε ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο Γκρίνφελντ πρόσθεσε μια γκάφα στο ενεργητικό του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα