Ολυμπιακός: Αναβάλλεται το ΤΣΣΚΑ - Λουντογκόρετς πριν τη ρεβάνς

Ολυμπιακός: Αναβάλλεται το ΤΣΣΚΑ - Λουντογκόρετς πριν τη ρεβάνς

bet365

To προγραμματισμένο για τις 8 Αυγούστου ντέρμπι της Λουντογκόρετς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας αναβάλλεται για να διευκολυνθούν οι δύο βουλγαρικές ομάδες για τις ευρωπαϊκές τους ρεβάνς με Ολυμπιακό (10/8) και Όσιγιεκ (12/8) αντίστοιχα.

Χωρίς ματς ανάμεσα στο πρώτο και τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό η Λουντογκόρετς. Σύμφωνα τα βουλγαρικά media το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 8 Αυγούστου, θα αναβληθεί.

Η βουλγαρική ομοσπονδία θέλει να βοηθήσει τις δύο ομάδες στις ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, η Λουντογκόρετς φιλοξενείται στο Φάληρο στις 3 Αυγούστου (22:00) και καθώς δεν θα παίξει το ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, επόμενο ματς της θα είναι η ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό του Champions League στις 10 του επόμενου μήνα (21:00).

Φυσικά από αυτήν την εξέλιξη ευνοείται και η ομάδα της βουλγαρικής πρωτεύουσας. Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Όσιγιεκ στις 5 Αυγούστου (20:00) για το πρώτο ματς και πηγαίνει απευθείας για τη ρεβάνς της Κροατίας στις 12 Αυγούστου (22:15) στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού του Conference League.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα