Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League

Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League

bet365

Δείτε τους υποψηφίους αντιπάλους του Ολυμπιακός στα playoffs του Champions League - η κλήρωση τη Δευτέρα 2 Αυγούστου - εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουντογκόρετς (3/8, 22:00 και 10/8, 21:00).

Ο Ολυμπιακός νίκησε το βράδυ της Τετάρτης (28/7) τη Νέφτσι και στη ρεβάνς του Μπακού, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου πλέον καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουντογκόρετς (νίκησε τη Μούρα και προκρίθηκε).

Αν και το μυαλό των Ερυθρόλευκων βρίσκεται αποκλειστικά στα δύο ματς με τη βουλγαρική ομάδα - 3/8 στις 22:00 και 10/8 στις 21:00 πρώτο ματς και ρεβάνς αντίστοιχα - γνωρίζουν τους υποψήφιους αντιπάλους στα playoffs, στο τελευταίο δηλαδή εμπόδιο για την είσοδο στους ομίλους.

Στην κλήρωση της Δευτέρας 2 Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στους ισχυρούς. Η κληρωτίδα μπορεί να τον φέρει κόντρα στην Μπρόντμπι, τη Σέριφ Τιρασπόλ των Γιώργου Αθανασιάδη και Δημήτρη Κολοβού ή τον Ερυθρό Αστέρα του Αλεκσάνταρ Κάταϊ, τη Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ ή τη Μάλμε του Αντόνιο Τσόλακ, την Κλουζ ή τη Γιουνγκ Μπόις. Αναλυτικά:

Κλουζ (Ρουμανία) - Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία)

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) – Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία)

Μάλμε (Σουηδία) – Ρέιντζερς (Σκωτία)

Μπρόντμπι (Δανία)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα