Που θα ποντάρει ο Μαρτίνς στον αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού

Που θα ποντάρει ο Μαρτίνς στον αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού

Που θα ποντάρει ο Μαρτίνς στον αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού

bet365

Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν θέλει την προσοχή της από τον Ολυμπιακό και ο Πορτογάλος έχει συγκεκριμένα βαριά χαρτιά στα χέρια του.

Οι μέρες πέρασαν και οδηγούμαστε με γοργά βήματα σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς για τον Ολυμπιακό.

Σε ρυθμούς Champions League στον πρώτο αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού στο Καραϊσκάκη στις 21 Ιουλίου, που προφανώς και είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το πρώτο ματς τους για τον 2ο προκριματικό γύρο του θεσμού και ενώ σήμερα Δευτέρα θα γίνει η κλήρωση για τον 3ο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ο εκάστοτε προπονητής φτιάχνει τα σχέδιά του ώστε να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ομάδα και το σύνολο με την πιο καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό φυσικά θα κάνει και ο Πέδρο Μαρτίνς. Πρόθεσή του είναι να βγάλει στο χορτάρτι την πιο καλή του 11άδα.

Υπάρχουν όμως - σε σχέση με την 11άδα που προκύπτει ότι έχει το πάνω χέρι - και σημεία - κλειδιά στο αρχικό σχήμα. Παίκτες ή γραμμές που θα ποντάρει περισσότερο εκεί ο Ίβηρας τεχνικός με τα 2 πρωταθλήματα και το 1 Κύπελλο στον Ολυμπιακό.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι εκτός απροόπτου ο Τζολάκης. Ένα παιδί με απειρία αλλά και μεγάλο ταλέντο και σπουδαίες δυνατότητες. Εάν δούμε τους τέσσερις επικρατέστερους για την αμυντική γραμμή ο πιο κομβικός είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ακόμα και από τον Σεμέδο και σίγουρα πιο σημαντικός από Ανδρούτσο και Ρέαμπτσιουκ. Ο Σωκράτης παρά τους τραυματισμούς που είχε έχει δείξει ειδικά σε κρίσιμα σημεία πως η άμυνα των Ερυθρόλευκων τον χρειάζεται πολύ.

Το κέντρο φυσικά είναι από τα πιο σημαντικά ατού του Μαρτίνς. Οι τρεις χαφ του - Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης - είναι όλα τα... λεφτά για αυτόν. Ακόμα και ο θετικότατος Κούντε να ξεκινήσει βασικός πάλι μετράει.

Όσο για την επίθεση; Εννοείται πως οι Ελ Αραμπί και Μασούρας είναι σε πρώτη γραμμή σχετικά με τον Ραντζέλοβιτς. Το παν βέβαια για τον Ολυμπιακό είναι η όσο πιο σωστή προσέγγιση και νοοτροπία απέναντι στη Νέφτσι Μπακού. Το πρώτο ματς είναι στις 21/07 και ώρα 22.00 στο Καραϊσκάκη και ο επαναληπτικός στις 28/07 και ώρα 20.00.

Οι ημερομηνίες του Ολυμπιακού για Ευρώπη:

Β' προκριματικός γύρος Champions League με Νέφτσι Μπακού

Πρώτο παιχνίδι: 21 Ιουλίου 2021 εντός

Δεύτερο παιχνίδι: 28 Ιουλίου 2021

Γ' προκριματικός γύρος Champions League

Κλήρωση: 19 Ιουλίου 2021

Πρώτο παιχνίδι: 3-4 Αυγούστου 2021

Δεύτερο παιχνίδι: 10 Αυγούστου 2021

Play offs

Κλήρωση: 2 Αυγούστου 2021

Πρώτο παιχνίδι: 17-18 Αυγούστου 2021

Δεύτερο παιχνίδι: 24-25 Αυγούστου 2021

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα