Τσίπρας για Γουέμπλεϊ: «Καμία υπέρβαση δεν είναι ανέφικτη» (pic)

Τσίπρας για Γουέμπλεϊ: «Καμία υπέρβαση δεν είναι ανέφικτη» (pic)

Gazzetta team
Τσίπρας για Γουέμπλεϊ: «Καμία υπέρβαση δεν είναι ανέφικτη» (pic)

bet365

Ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να σχολιάσει την συμπλήρωση μισού αιώνα από το έπος του Παναθηναϊκού στο «Γουέμπλεϊ», κάνοντας λόγο για την σπουδαιότερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και πρώην πρωθυπουργός χρησιμοποίησε τα social media για να τιμήσει κι εκείνος την 50η επέτειο από την χρυσή σελίδα ιστορίας του Παναθηναϊκού και να στείλει το μήνυμα πως με «πίστη, δουλειά και σχέδιο καμία υπέρβαση δεν είναι ανέφικτη».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

«Συμπληρώνεται σήμερα ακριβώς μισός αιώνας από το έπος του Wembley, τη σπουδαιότερη διάκριση του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο.

«Έντεκα αυτοί, έντεκα κι εμείς» συνήθιζε να λέει ο Φέρεντς Πούσκας, ο άνθρωπος που είχε καθοριστική συμβολή στο να μεγαλώσει μια ολόκληρη γενιά με τις αφίσες του Δομάζου, του Αντωνιάδη και του Οικονομόπουλου πάνω από το παιδικό της κρεβάτι.

Το Wembley δεν ήταν απλά ένα ποδοσφαιρικό γεγονός. Ήταν η απόδειξη ότι με πίστη, δουλειά και σχέδιο καμία υπέρβαση δεν είναι ανέφικτη. #panathinaikos #EtosWembley»

CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED