Λιόν - Λοριάν 4-1: Τα «ρέστα» τους για Champions League οι «γκον»

Λιόν - Λοριάν 4-1: Τα «ρέστα» τους για Champions League οι «γκον»

Λιόν - Λοριάν 4-1: Τα «ρέστα» τους για Champions League οι «γκον»

bet365

Η Λιόν συνέτριψε με 4-1 τη Λοριάν, ανέβηκε τρίτη και συνεχίζει τη μάχη με τη Μονακό (παίζει στη Ρεμς) για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Τριάρα η Ναντ και «ζωντανά» για παραμονή τα «καναρίνια».

Η Λιόν δεν άφησε να πάει χαμένη η μεγάλη εκτός έδρας νίκη (2-3) στο Μονακό, υποδέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου (8/5) τη Λοριάν και τη συνέτριψε με 4-1. Ο Αουάρ άνοιξε το σκορ για τους «γκον» στο 53ο, αφού απέφυγε πρώτα με εξαιρετικό κοντρόλ τον αντίπαλό του.

Ο Πακετά στο 65ο λεπτό έκανε το 2-0 και στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο συμπατριώτης του, Μπρούνο. Στο 72' με εκτέλεση πέναλτι ο Βραζιλιάνος έκανε το 3-0 και στο 77' το 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 83' με τον Μονκοντουί και να διαμορφώσουν το τελικό σκορ (4-1).

Η Λιόν ανέβηκε τρίτη και συνεχίζει τη μάχη με τη Μονακό - παίζει την Κυριακή (9/5, 18:05) στη Ρεμς - για την τρίτη θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Η Λιόν έχει στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές εκτός τη Νιμ και εντός τη Νις, η Μονακό εντός τη Ρεν και εκτός τη Λανς.

Τρίτη σερί νίκη για τη Ναντ στην αναμέτρηση που διεξήχθη νωρίτερα. Μετά την απόδραση (1-2) από το Στρασβούργο, την τεσσάρα (1-4) στην Μπρεστ, τα «καναρίνια» νίκησαν 3-0 την Μπορντό και παρέμειναν ζωντανά στη μάχη για παραμονή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα