Παρί Σεν Ζερμέν - Μετς 1-0: Ο Ντράξλερ την έσωσε στο 90+3΄ (vid)

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Μετς 1-0: Ο Ντράξλερ την έσωσε στο 90+3΄ (vid)

bet365

«Φλέρταρε» με την τρίτη σερί απώλεια και μάλιστα χωρίς γκολ, αλλά ο Γιούλιαν Ντράξλερ έδωσε «ζωή» στην Παρί Σεν Ζερμέν στο 90+3' και την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στη Μετς (1-0).

Την ώρα που ο Νεϊμάρ και οι Κουρζαβά-Παρέδες μάθαιναν την τιμωρία τους για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, η Παρί Σεν Ζερμέν βάδιζε ολοταχώς προς το τρίτο «στραπάτσο» στη σειρά, στη νέα σεζόν.

Απέναντι στη Μετς, οι πρωταθλητές Γαλλίας έδειξαν την ίδια αδυναμία να σκοράρουν με τα δύο προηγούμενα ματς και κατέγραψαν ακόμη μία αποβολή στο ενεργητικό τους φέτος, με τον Ντιαλό να αφήνει την ομάδα του για 25 λεπτά με 10 παίκτες και με το σκορ στο 0-0.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι θα σημειωθεί ιστορικά κακή εκκίνηση για την Παρί στη Ligue 1, ο Γιούλιαν Ντράξλερ «ντύθηκε» ήρωας και στο 90+3' χάρισε τη νίκη στους Παριζιάνους, την πρώτη τους στο φετινό πρωτάθλημα και παράταση χρόνου στον Τούχελ και τους παίκτες του να ξεδιαλύνουν το «θολό» τοπίο εντός των τειχών τους.

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Νάβας, Νταγκμπά, Μαρκίνιος, Ντιαλό, Μπάκερ (63' Μπερνάτ), Ερέρα, Γκείγ (84' Φαντιγκά), Ντράξλερ, Σαράμπια (69' Κιμπεμπέ), Ντι Μαρία, Ικάρντι

Μετς (Βενσάν Ονιόν): Ουκίτζα, Ντελάιν, Μπρον, Μπόιγ, Κεντόνζε, Παγιό (86' Ανγκμπάν), Μάιγκα, Φοφανά, Μπουλαγιά (82' Μπουλαγιά), Ντιαλό (73' Νιγκέτ), Νιάν (82' Άμπροουζ)

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα