Λυών – Ντιζόν 4-1: Τρία γκολ σε έξι λεπτά και ποδαρικό με το δεξί (vid)

Gazzetta team
Λυών – Ντιζόν 4-1: Τρία γκολ σε έξι λεπτά και ποδαρικό με το δεξί (vid)

bet365

Η Λυών βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά με χατ – τρικ του Μέμφις Ντεπάι ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην Ligue 1. Εκτός από τους γηπεδούχους ο Χουσέμ Αουάρ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Εννέα ημέρες μετά την ήττα της από την Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League, η Λυών ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Ligue 1 και, όπως αναμενόταν, το έκανε με εντός έδρας νίκη επί της Ντιζόν (4-1).

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το... λάθος να προηγηθούν νωρίς (14' Σεντλέρ), αλλά οι Λυωνέ με τρία γκολ μέσα σε έξι λεπτά (39' πέν., 45'+2' Ντεπάι, 45' αυτ. Λουτοά), ανέτρεψαν το σκορ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μέμφις Ντεπάι, στην σκιά του ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του, ολοκλήρωσε το χατ – τρικ με δεύτερο πέναλτι (66').

Με την ομάδα του Ρουντί Γκαρσιά δεν αγωνίστηκε ο πολύτιμος Χουσέμ Αουάρ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και «κόπηκε» και από την αποστολή της Εθνικής Γαλλίας, με τον άλλοτε συμπαίκτη του (και από πέρυσι της Μπέτις) Ναμπίλ Φεκίρ να παίρνει την θέση του.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα