Παρί Σεν Ζερμέν- Λυών: Συμμαχία ομάδων για τουρνουά στο Κατάρ τον Ιούλιο!

Παρί Σεν Ζερμέν- Λυών: Συμμαχία ομάδων για τουρνουά στο Κατάρ τον Ιούλιο!

bet365

Τέσσερις ομάδες από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας φέρονται να βρίσκονται σε επικοινωνία ώστε να δημιουργήσουν ένα μικρό τουρνουά στο Κατάρ τον Ιούλιο, προκειμένου να μην μείνουν τόσους μήνες άπραγοι και φυσικά να προκύψουν και έσοδα!

Το RTL αναφέρει πως οι Παρί Σεν Ζερμέν, Λιλ, Λυών και Σεντ Ετιέν βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες και μοιράζονται ιδέες για τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν να ξαναπαίξουν και να... ξεσκουριάσουν, με δεδομένο πως η Ligue1 διεκόπη και η Παρί αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Αντί να διαθέσουν χρόνο για να εναντιωθούν στις αποφάσεις που πάρθηκαν, τα γαλλικά κλαμπ φαίνεται ότι σκέφτονται να μετακομίσουν για λίγο καιρό στο Κατάρ και να παίξουν εκεί ορισμένα ματς μέσα στο καλοκαίρι.

Η τοποθεσία μόνο τυχαία δεν είναι, αφού δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα με τον κορονοϊό.

Παράλληλα, για τις Παρί και Λυών, θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προετοιμαστούν και για τα παιχνίδια του Champions League που αναμένεται να συνεχιστεί από τον Αύγουστο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα