Μαμαντού Νιάνγκ: «Δεν καταλαβαίνω την κριτική εναντίον του Μήτρογλου»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μαμαντού Νιάνγκ: «Δεν καταλαβαίνω την κριτική εναντίον του Μήτρογλου»

bet365

Ασπίδα προστασίας στον Κώστα Μήτρογλου ύψωσε ο παλαίμαχος φορ της Μαρσέιγ, Μαμαντού Νιάνγκ τονίζοντας πως είναι αδιαμφισβήτητη η αξία του Έλληνα στράικερ.

Κλείσε πρώτο τραπέζι... vista με 500+ παιχνίδια καζίνο (21+)

Ο παλαίμαχος στράικερ της Μαρσέιγ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην La Provence συνέστησε υπομονή στους φίλους της γαλλικής ομάδας αναφορικά τον Κώστα Μήτρογλου

Ο Μαμαντού Νιάνγκ παράλληλα εξέφρασε την απορία του για την αυστηρή κριτική που ασκείται στον «πιστολέρο».

«Δεν τους καταλαβαίνω (όσους ασκούν κριτική στον Μήτρογλου) γιατί έχει αποδείξει την αξία του . Αγωνίστηκε στο Champions League και φόρεσε τα χρώματα μιας μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας όπως είναι η Μπενφίκα.

Όταν μεταπηδάς από μια γαλλική ομάδα σε μια άλλη δεν υπάρχει πρόβλημα προσαρμογής. Όταν όμως έρχεσαι από το εξωτερικό ή πηγαίνεις εκεί είναι πιο περίπλοκο. Χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστείς και για αυτό πιστεύω θα πρέπει να είμαστε πιο υπομονετικοί με τον Μήτρογλου», τόνισε ο πρώην στράικερ της Μαρσέιγ και της Φενέρμπαχτσε προσθέτοντας:

«Θα πρέπει να γνωρίζουμε πως να τον βοήθησουμε, να τον ενθαρρύνουμε. Πρέπει να γνωρίζετε πως δεν είναι εύκολο για κάποιον να φτάνει σε ένα νέο πρωτάθλημα. Ο Ζερμέν είναι ο Νο1 στράικερ της Μαρσέιγ αυτή τη στιγμή, αλλά η ομάδα χρειάζεται έναν μεγάλο Μήτρογλου για να πετύχει τους στόχους της. Θα πρέπει να τον βοηθήσουν να εγκλιματιστεί στον σύλλογο».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα