Ο Λέμαν απολύθηκε από την Χέρτα λόγω ρατσιστικού σχολίου (pic)

Ο Λέμαν απολύθηκε από την Χέρτα λόγω ρατσιστικού σχολίου (pic)

bet365

Παρελθόν από το Δ.Σ της Χέρτα αποτελεί ο Γενς Λέμαν, καθώς η διοίκηση της γερμανικής ομάδας τον απέλυσε λόγω του ρατσιστικού μηνύματος που έστειλε στον Ντένις Αογκό.

Ο Αογκό, το περασμένο καλοκαίρι αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και πλέον εργάζεται ως συνεργάτης στο «Sky German».

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ημιτελικός μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ντένις Αογκό δημοσίευσε ένα μήνυμα που το έστειλε ο Λέμαν, το οποίο αναφερόταν στο μαύρο χρώμα το δέρματός του. Αμέσως, η Χέρτα προχώρησε στην απόλυσή του, παρά το γεγονός ότι ο 51χρονος παλαίμαχος γκολκίπερ ζήτησε συγγνώμη από τον Αογκό.

«Τέτοιες δηλώσεις δεν είναι σε καμία περίπτωση αντιπροσωπευτικές των αξιών, για τις οποίες η Χέρτα στρατεύεται ενεργά. Η Χέρτα στέκεται απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού. Ως εκ τούτου, χαιρετίζουμε το βήμα που έκανε η Tennor Holding» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Χέρτα, Βέρνερ Γκεγκενμπάουερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα