BILD: Ο Γραμμόζης «τελείωσε» τον Μουστάφι

BILD: Ο Γραμμόζης «τελείωσε» τον Μουστάφι

Gazzetta team
BILD: Ο Γραμμόζης «τελείωσε» τον Μουστάφι

bet365

Ο Δημήτρης Γραμμόζης αποφάσισε σύμφωνα με την BILD να θέσει εκτός ομάδας τον Σκόντραν Μουστάφι, ο οποίος έχει απογοητεύσει στις τελευταίες του εμφανίσεις.

Δεν θα φορέσει τη φανέλα της Σάλκε στα εναπομείναντα ματς της σεζόν για την Bundesliga ο Σκόντραν Μουστάφι σύμφωνα με την BILD. Ο Δημήτρης Γραμμόζης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της κορυφαίας γερμανικής εφημερίδας, αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο 42χρονος Έλληνας ομογενής προπονητής των «βασιλικών μπλε» είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος από τις επιδόσεις του Μουστάφι, τον οποίον η Σάλκε απέκτησε τον Ιανουάριο όταν έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο και όπως όλα δείχνουν ο Μουστάφι - ο οποίος για τελευταία φορά φόρεσε τη φανέλα της Σάλκε την 20ή Μαρτίου στην εντός έδρας ήττα από την Γκλάντμπαχ - θα ψάξει εκτός Γκελζενκίρχεν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Σάλκε είναι ουραγός της Bundesliga και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα