Ματιέ: «Έδειξα ψεύτικο συμβόλαιο στη Βαλένθια για να μείνω στην ομάδα, δεν ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα»

Βασίλης Τεμπέλης
Ματιέ: «Έδειξα ψεύτικο συμβόλαιο στη Βαλένθια για να μείνω στην ομάδα, δεν ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Ζερεμί Ματιέ τόνισε σε συνέντευξή του στην Equipe ότι δεν ήθελε να πάει στην Μπαρτσελόνα το 2014, ενώ αποκάλυψε ότι έδειξε ψεύτικο συμβόλαιο στον τότε τεχνικό διευθυντή της Βαλένθια, Ρουφέτε.

Μία ανέκδοτη ιστορία αποκάλυψε ο Ζερεμί Ματιέ σε συνέντευξή του στην Equipe. Ο 37χρονος πρώην Γάλλος αμυντικός (κρέμασε τα παπούτσια του το 2020) υποστήριξε ότι έδειξε ψεύτικο συμβόλαιο στον τεχνικό διευθυντή της Βαλένθια το 2014, Ρουφέτε, γιατί δεν ήθελε να πάει στην Μπαρτσελόνα.

«Δεν ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα. Όταν με προσέγγισαν το 2014 ήμουν αρχηγός στη Βαλένθια, απολάμβανα τη ζωή μου εκεί και αναρωτήθηκα: Θα πάω στην Μπαρτσελόνα για να σκουπίσω τον πάγκο;», υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την ιστορία με το... ψεύτικο συμβόλαιο.

«Όταν έλαβα το συμβόλαιο που μου πρόσφερε η Μπαρτσελόνα, κάθισα και έγραψα μόνος ένα καινούριο, στο οποίο οι απολαβές ήταν ανάμεσα σε εκείνες που έπαιρνα στη Βαλένθια και εκείνες που μου προσέφερε η Μπαρτσελόνα.

Έδειξα αυτό το ψεύτικο συμβόλαιο στον αθλητικό διευθυντή της Βαλένθια, τον Ρουφέτε και του είπα: «Αν μου δώσεις αυτά τα χρήματα, θα μείνω». Εκείνος απάντησε: «Δεν είναι πρόβλημα». Καλέσαμε μαζί τον πρόεδρο, Αμαντέο Σάλβο, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Ο Ρουφέτε δεν μπορούσε να το πιστέψει! Έσκισα το χαρτί και τους είπα: Έτσι φεύγω», υποστήριξε ο Ματιέ, ο οποίος αποτέλεσε και μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού στο παρελθόν.

Κάπως έτσι και με το... αληθινό συμβόλαιο, οι «μπλαουγκράνα» απέκτησαν τον Ματιέ το 2014 από τις «νυχτερίδες» αντί 20.000.000 ευρώ. Το 2017 έμεινε ελεύθερος και μετακόμισε στη Σπόρτινγκ. Η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας ήταν και η τελευταία στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα