Ασταμάτητη η Άιντραχτ, ανέβηκε 3η! (vids)

Gazzetta team
Ασταμάτητη η Άιντραχτ, ανέβηκε 3η! (vids)

bet365

Στη 3η θέση της Bundesliga βρίσκεται πλέον η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μετά το εντός έδρας 2-0 επί της Κολωνίας – 4η η Βόλφσμπουργκ, η οποία έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με την Γκλάντμπαχ.

Και όμως, η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Γερμανία δεν είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου, αλλά η... Άιντραχτ Φρανκφούρτης! Οι Μαύροι Αετοί έχουν κατακτήσει τους 25 από τους τελευταίους 27 βαθμούς που έχουν διεκδικήσει και, από την μέση της βαθμολογίας, εκτοξεύτηκαν αισίως στην 3η θέση, κάνοντας (ρεαλιστικά) όνειρα για έξοδο στο Champions League.

Η Άιντραχτ έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την κατάρρευση των Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπορούσια Ντόρτμουντ, οι οποίες είναι πλέον εκτός τετράδας και θα πρέπει να... ξυπνήσουν, αν δεν θέλουν να χάσουν το «χρυσό» εισιτήριο.

Η «καυτή» ομάδα του Άντι Χίτερ, παρ' ότι ζορίστηκε για ένα ημίχρονο, λύγισε εντός έδρας με 2-0 (57' Αντρέ Σίλβα, 79' Ντικά) την Κολωνία του Δημήτρη Λημνιού (μπήκε ως αλλαγή στο 82'), η οποία παραμένει στην 14η θέση, στο +4 από την 16η Αρμίνια Μπίλεφελντ, η οποία κλείνει την Δευτέρα (15/2) την 21η αγωνιστική, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την πρωτοπόρο Μπάγερν (21:30).

Ισόβαθμη με την Άιντραχτ στην 3η θέση η εξαιρετική φέτος Βόλφσμπουργκ, η οποία συμπλήρωσε πέντε σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς να δεχθεί γκολ, αλλά έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνη της πίσω από Μπάγερν και Λειψία, μένοντας σε εντός έδρας 0-0 με την Γκλάντμπαχ, η οποία με την σειρά της έπιασε την Ντόρτμουντ στην 6η θέση.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα