Στουτγκάρδη – Λειψία 0-1: Ο Όλμο το «δώρο» κορυφής (vid)

Gazzetta team
Στουτγκάρδη – Λειψία 0-1: Ο Όλμο το «δώρο» κορυφής (vid)

bet365

Χάρη στο γκολ του Ντάνι Όλμο στο 67’, η Λειψία νίκησε τη Στουτγκάρδη (0-1) και τον σχεδόν ανίκητο κάτω από τα γκολπόστ, Κόμπελ κι έκανε ποδαρικό στο 2021 προσπερνώντας προσωρινά τη Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή.

Οι μνήμες της τελευταίας ήττας στη Bundesliga έχουν ξεθωριάσει για τη Λειψία, που έχασε τρίποντο τελευταία φορά στις 31 Οκτωβρίου. Απέναντι στη Στουτγκάρδη, όμως, στόχος ήταν μόνο η νίκη, για να προσπεράσει τη Λεβερκούζεν και προσωρινά τη Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή, με το… καλησπέρα στο 2021. Τελικά, ο σκοπός επετεύχθη για τους Κόκκινους Ταύρους, παρά τη συγκινητική προσπάθεια του κίπερ των γηπεδούχων, Γκρέγκορ Κόμπελ, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Ζάμπιτσερ στο 22’ και κατέγραψε άλλες 7 επεμβάσεις στο ματς.

Ωστόσο, τη λύση για την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έδωσε στο 67’ ο Ντάνι Όλμο, σκοράροντας για 2η φορά στη φετινή Bundesliga για το τελικό 0-1. Στους 31 βαθμούς, πλέον, η Λειψία, παρέμεινε στους 18 η Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα