Καν: «Ο Αλάμπα φεύγει το καλοκαίρι και πρέπει να το δεχτούμε»

Καν: «Ο Αλάμπα φεύγει το καλοκαίρι και πρέπει να το δεχτούμε»

Gazzetta team
Καν: «Ο Αλάμπα φεύγει το καλοκαίρι και πρέπει να το δεχτούμε»

bet365

Σε δηλώσεις του στη «Bild», ο Όλιβερ Καν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Νταβίντ Αλάμπα να συμφωνήσει σε ανανέωση συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι και θεωρεί δεδομένη την αποχώρησή του μετά από 12 χρόνια στη Μπάγερν Μονάχου.

Οι ελπίδες της Μπάγερν Μονάχου να κρατήσουν τον Νταβίντ Αλάμπα έστω και στο… παρά πέντε του συμβολαίου του έχουν εξανεμιστεί πλήρως. Το δήλωσε αρχικά ο Χέρμπερτ Χάινερ, το επισήμανε ξανά και ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, ενώ τώρα ήταν η σειρά του Όλιβερ Καν να αποκλείσει το ενδεχόμενο συμφωνίας έστω και την ύστατη στιγμή.

Ο Αυστριακός αμυντικός, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τους Βαυαρούς από το 2008, ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του, ο ατζέντης του, Πίνι Ζάχαβι, θα είναι ελεύθερος από την 1η Ιανουαρίου να διαπραγματευτεί με τοπ συλλόγους (Ίντερ, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης οι πιο έντονα ενδιαφερόμενες) και όπως όλα δείχνουν, το «διαζύγιο» είναι μη αναστρέψιμο.

«Δεν ξέρω τι γίνεται με την ανανέωση του συμβολαίου του. Του προσφέραμε μια πολύ πλεονεκτική επέκταση, το μόνο που είχε να κάνει ήταν να υπογράψει. Ωστόσο, ο Νταβίντ και ο ατζέντης του, Πίνι Ζάχαβι, δεν ακολούθησαν αυτή την κατέυθυνση. Προφανώς, ψάχνουν για νέο σύλλογο και πρέπει να το δεχτούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επερχόμενος πρόεδρος των Βαυαρών από το 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα