Νταβίντ Αλάμπα: Αποχωρεί οριστικά από την Μπάγερν το καλοκαίρι

Νταβίντ Αλάμπα: Αποχωρεί οριστικά από την Μπάγερν το καλοκαίρι

Κώστας Ζάλιαρης
Νταβίντ Αλάμπα: Αποχωρεί οριστικά από την Μπάγερν το καλοκαίρι

bet365

Αδύνατο ήταν για την Μπάγερν Μονάχου και τον Νταβίντ Αλάμπα να συμφωνήσουν για νέο συμβόλαιο, οι Βαυαροί απέσυραν την τελική προσφορά τους κι έτσι οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν οριστικά το καλοκαίρι του 2021.

Ο Αυστριακός αμυντικός δέχθηκε πολλές προτάσεις από την Μπάγερν, η μια καλύτερη από την άλλη, όμως, όσο κι αν βελτιωνόταν κάθε φορά η προσφορά από την ομάδα, συμφωνία δεν φαινόταν πουθενά στον ορίζοντα.

Η τελική πρόταση των Βαυαρών είχε και... διορία, ουσιαστικά στέλνοντας τελεσίγραφο στον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του.

«Τους είχαμε πει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα περιμένουμε την απάντησή τους στην πολύ καλή και δίκαιη πρόταση που τους κάναμε, αλλά δεν ακούσαμε ποτέ τίποτε από εκείνους μέχρι και το Σάββατο... Όταν επικοινωνήσαμε με τον μάνατζέρ του, μας είπε ότι και πάλι η προσφορά μας δεν τους ικανοποιούσε, οπότε την αποσύραμε οριστικά» ανέφερε ο νυν πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ.

Ο Αλάμπα θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει από τον προσεχή Ιανουάριο και θα βάλει τέλος σε μια μεγάλη ιστορία με τον σύλλογο του Μονάχου.

Εκεί ενσωματώθηκε το 2008 για τα τμήματα υποδομής μετά τις ακαδημίες της Αούστρια Βιέννης και αποχωρεί 12 χρόνια αργότερα, έχοντας φύγει δανεικός μονάχα για ένα εξάμηνο τον χειμώνα του 2011...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα