«Όχι» του Ράνγκνικ και στην Red Bull: Διαζύγιο μετά από οκτώ χρόνια

Gazzetta team
«Όχι» του Ράνγκνικ και στην Red Bull: Διαζύγιο μετά από οκτώ χρόνια

bet365

Μετά το «όχι» στην Μίλαν, ο Ραλφ Ράνγκνικ ζήτησε και αποδεσμεύτηκε από την Red Bull, για λογαριασμό της οποίας εργαζόταν από το 2012.

«Καυτό» το καλοκαίρι που βιώνει ο Ραλφ Ράνγκνικ. Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, θεωρούταν δεδομένο ότι ο 62χρονος Γερμανός θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της Μίλαν και, μάλιστα, ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ΚΑΙ τεχνικός διευθυντής των Ροσονέρι.

Την περασμένη εβδομάδα, όμως, ο άλλοτε προπονητής Σάλκε και Λειψίας, μεταξύ άλλων, απάντησε αρνητικά στην Μίλαν, η οποία ανανέωσε το συμβόλαιο του Στέφανο Πιόλι, με τον Ράνγκνικ να παραμένει ως επικεφαλής των ποδοσφαιρικών συλλόγων υπό την σκεπή της εταιρείας Red Bull: Λειψία (Γερμανία), Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία), Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς (Ηνωμένες Πολιτείες), Μπραγκάνσα (Βραζιλία) και Λίφερινγκ (Αυστρία).

Όπως αποδείχθηκε, όμως, δεν έμεινε πολύ στο συγκεκριμένο ποσό. Ύστερα από επιθυμία του Ράνγκνικ, λύθηκε το συμβόλαιό του, το οποίο έληγε το επόμενο καλοκαίρι, αποχαιρετώντας την Red Bull ύστερα από μια οκταετία.

«Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλω τέλος στην δουλειά μου στην Red Bull. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους και κυρίως τον Ντίτριχ Μάτεσιτς (σ.σ. το μεγάλο αφεντικό) για την στήριξη και την εμπιστοσύνη» ανέφερε ο Ράνγκνικ, υπό την καθοδήγηση του οποίου η Λειψία έγινε δύναμη στην Γερμανία και η Ζάλτσμπουργκ, επιτέλους, πήρε μέρος στο Champions League.

Τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα για έναν από τους πιο καταρτισμένους και ικανούς ποδοσφαιρανθρώπους στην Γερμανία; Προς το παρόν, ο Ράνγκνικ θα ασχοληθεί με το ίδρυμα του, αλλά πάντα θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει στον χώρο του ποδοσφαίρου, που τόσο αγαπάει.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα