Μπάγερν Μονάχου: «Καρφί» του Ρουμενίγκε κατά της Παρί

Gazzetta team
Μπάγερν Μονάχου: «Καρφί» του Ρουμενίγκε κατά της Παρί

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου έγινε η πρώτη ομάδα επί εποχής κορονοϊού που κατακτά το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο και ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε δεν παρέλειψε να «καρφώσει» την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι σύλλογος των παραδόσεων και ποτέ δεν αντιμετώπισε με ιδιαίτερη συμπάθεια συλλόγους που χτίστηκαν (σχεδόν) από το πουθενά με πετροδόλαρα, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν ή η Μάντσεστερ Σίτι.

Έτσι, λοιπόν, μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Βαυαρούς, ο ισχυρός άνδρας του γερμανικού συλλόγου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, δεν έχασε την ευκαιρία να «καρφώσει» την Παρί, η οποία πήρε το φετινό πρωτάθλημα στα χαρτιά, λόγω της πρόωρης διακοπής της Ligue 1 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

«Τον φθινόπωρο ήμασταν εφτά βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση και, από τότε, πετυχαίνουμε μόνο νίκες. Και, παρ' ότι πήραμε το πρωτάθλημα σε ένα άδειο γήπεδο, μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε τον τίτλο στον αγωνιστικό χώρο και όχι σε ένα κόκκινο χαλί, όπως συνέβη στην Γαλλία. Για εμένα, αυτό είναι ένα δράμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κάλε.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα