Στον αέρα το μέλλον του Σταφυλίδη στην Χόφενχαϊμ

Gazzetta team
Στον αέρα το μέλλον του Σταφυλίδη στην Χόφενχαϊμ

bet365

Ο μάνατζερ της Χόφενχαϊμ, Αλεξάντερ Ρόζεν, αφήνει στον αέρα το μέλλον του Κώστα Σταφυλίδη στην γερμανική ομάδα.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ξεχωριστός για τον Κώστα Σταφυλίδη ο αγώνας της Τρίτης μεταξύ της τωρινής του ομάδας, της Χόφενχαϊμ, και της Άουγκσμπουργκ, την φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2015 μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, με ένα μικρό διάλειμμα λόγω δανεισμού στην Στόουκ Σίτι.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, θα προτιμούσε το συγκεκριμένο ματς να γίνει υπό διαφορετικές συνθήκες, αφού λόγω και ενός τραυματισμού έχει να αγωνιστεί από τις 18... Ιανουαρίου!

Στην εντός έδρας ήττα από την Λειψία (0-2), ο 26χρονος αριστερός μπακ επέστρεψε στην αποστολή, αλλά έμεινε στον πάγκο, με το μέλλον του στην Χόφενχαϊμ να είναι αβέβαιο, παρ' ότι έχει συμβόλαιο έως το 2023.

Η αβεβαιότητα προκύπτει και από τα λόγια του μάνατζερ του γερμανικού συλλόγου, Αλεξάντερ Ρόζεν, αναφορικά με τον Σταφυλίδη, ο οποίος μετράει μόλις εφτά συμμετοχές φέτος και δεν έχει κρύψει ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

«Δεν μπήκε ποτέ στον κατάλληλο ρυθμό, ήταν τραυματίας συχνά – πυκνά, πάντα μικροπράγματα» εξήγησε ο Ρόζεν, ο οποίος δηλώνει άγνοια για το αν θα χρησιμοποιηθεί ξανά, παρ' ότι ο προπονητής που δεν τον εμπιστευόταν, ο Αλφρέντ Σρέντερ, απολύθηκε πριν από λίγες ημέρες.

«Είναι ένας πραγματικός μαχητής που είναι αποδεκτός και αναγνωρισμένος από τους συμπαίκτες του και ιδιαιτέρως αγαπητός. Αλλά είναι λογικό να υπάρχουν αμφιβολίες. Θα μιλήσουμε μαζί του μετά το τέλος της σεζόν, σε εξάρτηση με το νέο τεχνικό τιμ» συμπλήρωσε ο Ρόζεν, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Σταφυλίδη, αναζητώντας ενδεχομένως υποψήφιους μνηστήρες.

«Έχει ένα πραγματικά εξαιρετικό αριστερό πόδι και είναι πολύ δυναμικός στις μονομαχίες. Δεν είναι τυχαία αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας» συμπλήρωσε.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα