Φορτούνα - Σάλκε 2-1: Ανατροπή... παραμονής! (vid)

Gazzetta team
Φορτούνα - Σάλκε 2-1: Ανατροπή... παραμονής! (vid)

bet365

Η Φορτούνα έκανε μεγάλη ανατροπή στο Ντίσελντορφ, επικράτησε 2-1 της Σάλκε και βρέθηκε στο +5 από τη Βέρντερ Βρέμης.

Πεντάλεπτο... ανατροπής για τη Φορτούνα, η οποία επικράτησε 2-1 της Σάλκε, βρέθηκε στο +5 από τη 17η Βέρντερ, αλλά και στο -1 από την απευθείας παραμονή. Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Ντίσελντορφ, μιας και το τελευταίο τρίποντο ήταν στις 22 Φεβρουαρίου. Αντίθετα, η Σάλκε κάνει τα... πάντα για να χάσει τις ελπίδες για Ευρώπη. Χωρίς βαθμό οι φιλοξενούμενοι στην επανέναρξη και πλέον βρίσκονται στο -5 από την Βόλφσμπουργκ. Κακό ματς, ελάχιστες φάσεις στο α' μέρος, με τη Σάλκε να έχει τον έλεγχο, όμως Καλιγκιούρι και Μπουργκστάλερ δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Στην επανάληψη, η Σάλκε μπήκε το ίδιο δυνατά και στο 53' ο ΜακΚένι με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ηταν το πρώτο της γκολ από τις... 7 Μαρτίου! Ωστόσο, η αντίδραση της Φορτούνα ήταν άμεση και σε πέντε λεπτά ήρθε η ανατροπή. Στο 63΄ο Χένινγκς με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 1-1 και στο 68΄ ο Κάραμαν διαμόρφωσε το 2-1.

Φορτούνα: Κάστενμάιερ, Σούτνερ (70' Τζίμπελμαν), Χόφμαν, Αϊχάν, Ζίμερμαν, Μπερίσα (81' Μοράλες), Στέγκερ, Τόμι, Σομπότκα (61' Μπόντζεκ), Χένινγκς (81' Σκρζμπσκι), Κάραμαν

Σάλκε: Σούμπερτ, Οσζίπκα, Νάστασιτς, Σανέ, Κένι, Καμπάκ, Καλιγκιούρι (74' Κουτούκου), Σεπφ, ΜακΚένι, Μπουργκστάλερ (74' Γκρέγκοριτς), Ματόντο (85' Τοντιμπό)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα