Μπουντεσλίγκα: 12 γκολ χθες, σήμερα πόσα;

Gazzetta team
Μπουντεσλίγκα: 12 γκολ χθες, σήμερα πόσα;

bet365

Η γερμανική Μπουντεσλίγκα είναι το πρώτο μεγάλο πρωτάθλημα που ξεκίνησε μετά την εποχή του COVID-19.

Χθες είχαμε τέσσερα παιχνίδια από τη δεύτερη αγωνιστική μετά την επανέναρξη, η οποία είναι η 28η συνολικά στο πρωτάθλημα. Σε αυτά τα τέσσερα ματς ξεχώρισε φυσικά το klasiker ανάμεσα στην Μπάγερν και την Ντόρτμουντ. Οι Βαυαροί με γκολ του Κίμιχ πήραν τη νίκη στη Βεστφαλία και ουσιαστικά κλείδωσαν τον χρόνο, κάτι που αποτυπώνεται πλέον και στις πλατφόρμες των κορυφαίων νόμιμων online bookmakers στην Ελλάδα για την κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα.

Η δράση όμως δεν σταματά εδώ, στην κόντρα της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ, η οποία μάλιστα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έληξε χθες για τη φετινή χρονιά. Πολλά διακυβεύονται, τόσο για τις θέσεις στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στο Γιουρόπα, όσο και για την παραμονή.

12 γκολ χθες, σήμερα πόσα;

Με τη φουλ δράση να λείπει ακόμα, η φαντασία των στοιχηματικών οργιάζει. Ούτως ή άλλως φροντίζουν αρκετές φορές να μας προσφέρουν ευρηματικές αγορές. Σήμερα λοιπόν σε μία από τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα βρίσκουμε τα πέντε σημερινά ματς να συναγωνίζονται συνολικά τα τέσσερα που έγιναν χθες. Πόσα γκολ θα σημειωθούν σήμερα στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας; Χθες είχαμε 12 τέρματα.

Τα μισά από αυτά, τα έξι δηλαδή σημειώθηκαν στην αναμέτρηση που έγινε στη Φρανκφούρτη ανάμεσα στη γηπεδούχο Άιντραχτ και τη Φράιμπουργκ. Το εντυπωσιακό 3-3 σφράγισε αυτήν τη συναρπαστική αναμέτρηση. Αξιοσημείωτο βέβαια ότι το klasiker έμεινε στο under (0-1), κάτι που ουδείς περίμενε να συμβεί. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και φυσικά το στοίχημα. Σήμερα λοιπόν έχουμε πέντε αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει ίσως ανάμεσα στα άλλα ματς η ευκαιρία που έχει η Λειψία να πιάσει την Ντόρτμουντ στην 3η θέση αν κερδίσει εντός έδρας τη Χέρτα Βερολίνου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτό που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι το συνολικό άθροισμα των γκολ και στα πέντε ματς και αν θα δούμε περισσότερα (και αν ναι, πόσα) γκολ σε σχέση με τη χθεσινή μέρα. Κι αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη και κάνει τη μέρα στην Μπουντεσλίγκα ακόμη πιο συναρπαστική.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα