Κίμιχ: «Ήξερα ότι ο Μπούρκι παίζει εκτός γραμμής»

Gazzetta team
Κίμιχ: «Ήξερα ότι ο Μπούρκι παίζει εκτός γραμμής»

bet365

Η απίθανη λόμπα του Γιόσουα Κίμιχ που έκρινε το Klassiker υπέρ της Μπάγερν μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού όπως δήλωσε ο Γερμανός μέσος το προπονητικό τιμ είχε αναλύσει την τάση του Μπούρκι να βγαίνει συχνά εκτός γραμμής.

Το κορυφαίο γκολ που έχουμε δει με την επανέναρξη της Bundesliga ήταν κι αυτό που έκρινε το Klassiker ανάμεσα σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου και ίσως και τον τίτλο για τους Βαυαρούς. Εμπνευστής και σκόρερ χρίστηκε ο υπέροχος Γιόσουα Κίμιχ, ο MVP της ομάδας του Χάνσι Φλικ, που με την τρελή του λόμπα έπιασε απροετοίμαστο τον Ρόμαν Μπούρκι και τον κρέμασε για το 0-1.

Μιλώντας στη συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα, ο Γερμανός μέσος των πρωτοπόρων χαρακτήρισε το γκολ ως το κορυφαίο της μέχρι τώρα καριέρας του και τόνισε ότι ήταν σκόπιμη η ψιλοκρεμαστή εκτέλεση, αφού το προπονητικό τιμ της είχε επισημάνει την τάση του Γερμανού κίπερ να βγαίνει ελαφρά από την εστία του.

«Μας είχαν πει πριν από το ματς ότι ο Μπούρκι βγαίνει συχνά εκτός γραμμής. Ήταν το καλύτερο γκολ της καριέρας μου, ήταν τόσο σημαντικό!», δήλωσε συγκεκριμένα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα