Κορονοϊός: Η Βέρντερ κινδυνεύει με χρέη 45 εκατομμύρια ευρώ!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η Βέρντερ κινδυνεύει με χρέη 45 εκατομμύρια ευρώ!

bet365

Ο κορονοϊός φαίνεται πως έκανε μεγάλη ζημιά και στην Βέρντερ Βρέμης, η οποία κινδυνεύει να κλείσει την σεζόν με χρέη 45 εκατομμύρια ευρώ!

Πολύ δύσκολα φαίνεται να είναι τα πράγματα για την Βέρντερ Βρέμης μετά τον κορονοϊό. Οι Γερμανοί, είναι αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη κρίση στα 121 χρόνια ιστορίας τους!

Αυτό γιατί για πρώτη φορά αναμένεται να κλείσουν την σεζόν με χρέη 45 εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας του Covid-19.

«Η ρευστότητα μας έχει εξασφαλιστεί μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου. Αυτό δείχνει πόσο επείγον είναι να αντιμετωπίσουμε αυτό την κρίση που δεν την προκαλέσαμε εμείς. Είναι καθήκον μας να εξασφαλίσουμε την οικονομική ύπαρξη της Βέρντερ, σύντομα κι άλλες ομάδες της Bundesliga θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση», σχολίασε ο Κλάους Φίλμπρι.

Επίσης, αποκάλυψε πως πιθανότατα θα χρειαστεί και δάνειο για να... σώσει την κατάσταση.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BUNDESLIGA NEWS FEED